上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  242.5k

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-11 04:29 PM 發表 查看引用來源
第五話(二)

這棟體育館矗立在運動場旁邊,離開了教學樓群,比較接近學生宿舍,學生除了上體育課或是校隊練習會到體育館或運動場,一般都不會到運動場,大家都怕體育科主任,教體育廿幾年嘅雷sir,我都被佢教過。佢出晒名惡,俾佢捉到偷懶,一定俾佢罰得好甘,所以無咩人夠膽會偷偷地走去體育館。老師當然可以用裡面的運動設施,甚至可以同學生同一時間使用,但我們做老師難免有些尷尬。我知道這個時間無體育堂,沒有人 ...
呢一篇真係好有代入感,好正呢

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-1-12 12:09 PM 發表 查看引用來源

呢一篇真係好有代入感,好正呢
多謝師兄欣賞啊~

:smile_47: :smile_47: 可以同大波miss 啪啪  讀書時的夢想 !

今次真係睇到扯哂旗呀!睇黎Ryan有排食你,咁勁!

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-1-12 05:34 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: 可以同大波miss 啪啪  讀書時的夢想 !
乜師兄都會幻想同女老師咩㗎?

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-1-12 10:55 PM 發表 查看引用來源
今次真係睇到扯哂旗呀!睇黎Ryan有排食你,咁勁!
師兄,我仲想keep 住個貞節牌坊啊~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-11 04:29 PM 發表 查看引用來源
第五話(二)

這棟體育館矗立在運動場旁邊,離開了教學樓群,比較接近學生宿舍,學生除了上體育課或是校隊練習會到體育館或運動場,一般都不會到運動場,大家都怕體育科主任,教體育廿幾年嘅雷sir,我都被佢教過。佢出晒名惡,俾佢捉到偷懶,一定俾佢罰得好甘,所以無咩人夠膽會偷偷地走去體育館。老師當然可以用裡面的運動設施,甚至可以同學生同一時間使用,但我們做老師難免有些尷尬。我知道這個時間無體育堂,沒有人 ...
好耐再睇過咁精彩文章!師兄加油

引用:
原帖由 emuho 於 2019-1-13 06:58 AM 發表 查看引用來源

好耐再睇過咁精彩文章!師兄加油
謝謝師兄欣賞~

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 07:48 AM 發表 查看引用來源
第三話(一)
渡過了忙透又刺激的一天,終於回到家中,吩咐傭人處理冰奶後,脫掉今天黏上「濃痰」的衣服,終於可以放鬆心情,舒舒服服地享受一下家庭生活。望著四個月大的孩子,貪婪地啜吮我的乳頭,跟老公玩弄我乳房時一個模樣,我輕輕地說:「寶貝,媽媽嘅奶全部都係你㗎,媽媽唔會俾其他人飲,你唔使咁猴急啊!」孩子彷佛聽懂我的話,放慢了吃奶的速度。

適時老公也返到家了,見到我在房內餵奶,他雙眼發光,猶如餓狼 ...
雖然哩一話系寫你同老公嘅性生活,不過其實好多細節都寫得几好,繼續努力哈~同埋我仲期待緊妳系學校發生嘅情節,有個小提議,如果系同學生嘅話,可以從學生對性一無所知,而妳作為老師就幫距地解開心中困惑展開嚟寫,繼而同學生發生咗關係。正因為甘,又甘啱俾第個仰慕咗妳好耐嘅男老師見到,以此嚟要挾妳同距發生性關系,由唔情願,到最後被距嘅大陰莖征服,從此瞞住妳老公同距維持住炮友關係。。。個人建議,如果你有其他想法,可以同我交流一下嘎~

引用:
第五話(二)

哩一段好正,無得彈!樓主終於俾第個男嘅上咗啦,後來系妳老公未出trip翻嚟之前,妳系米一直俾Ryan搞?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆