上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  242.5k

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-1-13 04:33 PM 發表 查看引用來源

雖然哩一話系寫你同老公嘅性生活,不過其實好多細節都寫得几好,繼續努力哈~同埋我仲期待緊妳系學校發生嘅情節,有個小提議,如果系同學生嘅話,可以從學生對性一無所知,而妳作為老師就幫距地解開心中困惑展開嚟寫,繼而同學生發生咗關係。正因為甘,又甘啱俾第個仰慕咗妳好耐嘅男老師見到,以此嚟要挾妳同距發生性關系,由唔情願,到最後被距嘅大陰莖征服,從此瞞住妳老公同距維持住炮友關係。。。個人建議,如果你有其 ...
謝謝師兄的意見,我都仲諗緊之後個故仔會點發展,因為我當時會諗過會有被強姦呢個情節,因且呢個係現實中都無發生過嘅片段,令我覺得要繼續寫落去有d困難。

好正,現場ㄧ樣👍👍

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-14 07:25 AM 發表 查看引用來源
好正,現場ㄧ樣👍👍
謝謝師兄欣賞啊,因為呢一篇寫得太激,我一時間接受唔到,所以未有繼續創作落去。

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-14 08:51 AM 發表 查看引用來源

謝謝師兄欣賞啊,因為呢一篇寫得太激,我一時間接受唔到,所以未有繼續創作落去。
寫得太激接受唔到啊?睇嚟現實中嘅樓主好保守喔,哈哈。

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-1-14 03:41 PM 發表 查看引用來源

寫得太激接受唔到啊?睇嚟現實中嘅樓主好保守喔,哈哈。
其實都係㗎!

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-1-14 06:17 PM 發表 查看引用來源

其實都係㗎!
甘我要開發下妳。。。。。

d思想先得啦😄唔系妳點創作d好作品俾大家欣賞啊

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-1-14 08:45 PM 發表 查看引用來源

甘我要開發下妳。。。。。

d思想先得啦😄唔系妳點創作d好作品俾大家欣賞啊
哈哈,師兄,我係D古老石山啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆