上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  242.8k

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2019-3-9 10:29 AM 發表 查看引用來源
Miss,d功課做甘慢,係吾係想俾校長………
哎呀,師兄、我已經好努力咁重寫過悔改書啦

咁就要認真寫,唔好揸流攤^^

大大力頂師姐 :smile_34:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-10 08:08 AM 發表 查看引用來源
咁就要認真寫,唔好揸流攤^^
哎喲,師兄你俾我好大壓力啊~

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-3-10 09:35 PM 發表 查看引用來源
大大力頂師姐 :smile_34:
哈哈,大力d啊~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-10 05:33 AM 發表 查看引用來源

哎呀,師兄、我已經好努力咁重寫過悔改書啦
入黎我房寫悔過書啦

哇哈哈 往哩個方向寫都唔錯喔,醫生最後會同哩位人妻先生發生d咩故事呢?!個人建議可以系一次偶爾機會,由於女主老公無辦法親自陪同做產檢,於是醫生有機可乘,系房入邊搞咗女主,而女主雖然極其唔情願,不過由於醫生好老手,最後女主都系抵擋唔到哩種快感,俾醫生入咗。。。。嘻嘻,唔知點解我好自然就唸翻妳大肚果張相舔,真系好正!

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-3-11 09:24 PM 發表 查看引用來源
哇哈哈 往哩個方向寫都唔錯喔,醫生最後會同哩位人妻先生發生d咩故事呢?!個人建議可以系一次偶爾機會,由於女主老公無辦法親自陪同做產檢,於是醫生有機可乘,系房入邊搞咗女主,而女主雖然極其唔情願,不過由於醫生好老手,最後女主都系抵擋唔到哩種快感,俾醫生入咗。。。。嘻嘻,唔知點解我好自然就唸翻妳大肚果張相舔,真系好正! ...
哈哈,謝謝師兄既提意,呢條線我都有諗過啊

無功課交, 放張相上來 see see :smile_38:

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-3-16 02:44 AM 發表 查看引用來源
無功課交, 放張相上來 see see :smile_38:
我未有權限放相啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆