上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  242.1k

樓主好。感謝作品,很喜歡你的女性筆觸,寫教育工業的背景細膩。拙作《傲慢的女音樂教師》三部曲亦有近似題材,請撥冗賜正。

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-20 09:43 AM 發表 查看引用來源
第一次寫故仔,原來都有人睇。唔知道個故仔似唔似係學校發生咁呢?大家可以短信給我,提供創作靈感。謝謝!

第二話
午飯時間,校園周圍都係學生,但內心仍然因爲剛才嘅突發事件而未平伏。已經好耐無見過男人會眼甘甘咁望實自己的身體,最近嗰次係老公見到我埋身餵奶嘅時候,佢又好想啜埋一份,我唔俾佢之後,老公就再無好熱情嘅舉動。我諗係唔係我無哂吸引力呢?但係今次物理老師的表情話我知,我都仍然keep 得到。 ...
你老公再係禁樣
佢唔怕你忍唔住咩🤣
你禁多幻想

引用:
原帖由 浪花十三 於 2018-11-22 06:38 AM 發表 查看引用來源
樓主好。感謝作品,很喜歡你的女性筆觸,寫教育工業的背景細膩。拙作《傲慢的女音樂教師》三部曲亦有近似題材,請撥冗賜正。
謝謝浪花師兄欣賞。我都有睇過跟老師有關的甜故,加上一些生活經歷,創作這個故事。第一次寫,有很多要改善的地方。謝謝師兄你分享你的作品,讓我可以欣賞欣賞。

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-11-22 06:53 AM 發表 查看引用來源

你老公再係禁樣
佢唔怕你忍唔住咩🤣
你禁多幻想
哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂

師姐,係咪你親身經驗黎?😆

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-22 07:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂 ...
老師!點解之後一年可以環保?

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-11-22 11:09 AM 發表 查看引用來源
師姐,係咪你親身經驗黎?😆
哈哈, 師兄你好八掛呵~
有D情節確實是曾發生在我身上, 有D就真係創作。師兄, 你覺得係唔係唔多似真啊?

引用:
原帖由 小王子 於 2018-11-22 11:18 AM 發表 查看引用來源

老師!點解之後一年可以環保?
師兄啊,因為我生完之後一直餵人奶,暫時唔會嚟經,所以老公點做,都唔會再懷孕。不過,孩子差不多一歳時,我又開始番經期,所以老公就要做保護囉。

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-22 03:51 PM 發表 查看引用來源
可以無限中出,,,,諗起都爽,老師請加油,分享多d 經驗,睇住硬,硬住睇 😉😉
哈哈,謝謝你鼓勵,起初我也不知道這個故事受不受歡迎,所以寫完第一話之後,便沒有繼續寫。誰知大家都喜歡,所以臨急趕工。但近來工作忙,又要帶孩子去面試,沒咩時間好好想清楚點樣寫。

哈哈,硬住都要睇,真係辛苦師兄啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆