上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
229  242.5k

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-23 03:50 AM 發表 查看引用來源

比心機,衆師兄硬住睇架。
謝謝師兄咁賞面!

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2019-2-23 12:06 PM 發表 查看引用來源
好睇
謝謝師兄~

引用:
原帖由 小醜怪 於 2019-2-25 10:00 AM 發表 查看引用來源
支持支持~~~
謝謝師兄支持~^_^

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-25 02:27 PM 發表 查看引用來源

真是睇到硬晒, 好正好好睇!!
哈哈,師兄有無咁誇張啊?我都多謝你咁欣賞~

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-2-25 03:00 PM 發表 查看引用來源
感謝老師好文,大大力頂:smile_34:
哈哈,謝謝師兄!不過我好好奇,你係頂篇故仔、定係想頂我啊?哈哈

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 01:15 AM 發表 查看引用來源
描述得好仔細👍😎畫面感好充足,令我勾起中學對老師既幻想😆
亦令我諗起我之前既女朋友,佢係中學老師,日頭就係學生面前好正經,但放左工對住我就。。。。🤪🤪😍😍 ...
謝謝師兄支持。
原來師兄都有咁既經歷~其實老師都係人一個, 都有佢地自己既需要~

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 10:48 AM 發表 查看引用來源

多謝你就真。帶俾大家無限回憶同睱想🤣
認同你所講,老師既職業身份的確係特別受壓,我之前個女朋友同我講,佢放學係街上面打俾我,會怕俾學生聽到對話內容。放學約左我,又怕俾學生見到會尷尬,所以會約係遠離佢學校既地方。
可能因為職業受壓,所以令佢放工後更需要釋放內心既狂野🤣 ...
係啊, 有時會從家長聽番自己既野,覺得好唔自在。更加會諗其他人會唔會又加鹽加醋,所以平日出街都要就住就住

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 11:33 AM 發表 查看引用來源

好奇問,有冇試過學校d家長同你熟左/ 聯絡得多左,令你感覺佢地對你有非份之想😂?
哈哈,咁就無啊,只係d媽咪會關心我地,不時有糖水,生果俾我地

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-2-27 12:26 PM 發表 查看引用來源

一邊支持故事,一邊大大力頂樓主。我比前學校老師不是阿婆,就是肥師奶,所以芦這篇故事真係好大的慰藉😎😚👍
哎喲,師兄,你咁講我都要考慮轉行啦,如果唔係我會俾人話我係大肥婆啦~

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-2-27 06:07 PM 發表 查看引用來源

師姐一定係高質索爆女教師,若以前的老師有師姐一半級數,會考就一定過14😂😚😘😍
哎呀師兄,你太睇得起我啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆