上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
229  242.5k

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 06:23 PM 發表 查看引用來源

會唔會寫同醫生偷食🤣😍?
呢一方面我未諗到啊

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 11:18 PM 發表 查看引用來源

個人意見,想睇你寫同中六小鮮肉學生既激戰,因為學生同老師呢個組合係非常引人入性🤣
我係到大膽俾個提議,可以寫你發生左一次工作上既嚴重過失,本身冇人知,但俾一個身形非常fit,但操行差既男學生發現,佢用呢樣野捉你痛腳,威脅你要幫佢解決性慾,你一方面怕俾學生揭開痛腳而失去工作或名譽掃地,另一方面,你因為俾學生既青春肉體所吸引,係呢位學生軟硬兼施之下,俾佢狠狠咁滿足左,而你更驚訝地發現 ...
師兄,謝謝你既寶貴意見啊。我慢慢諗一諗,因為我都唔想搞到女主變得好濫。好多謝你俾意見我啊,或者俾我有靈感寫另一角色既好題材

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-2-27 08:47 PM 發表 查看引用來源
試下多線發展,產檢醫生,温柔老公,大丁同事和小鮮肉學生😎
哈哈,謝謝師兄意見啊

引用:
原帖由 0風再起時0 於 2019-2-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

好呀,咁我耐心等待你既發揮😎👍
八卦問,點解你唔想寫到女主角太濫既?原因係咪因為女主既原型係你,所以唔想有種代入感令你覺得自己好濫?🤣 ...
係啊,原本女主就係以我既經歷做藍本啊,我都無呢d經驗,好難寫到女主有咁豐富既生活~

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-2-28 09:35 AM 發表 查看引用來源
我可以提供多D經驗給師姐😋😍
哈哈,多謝師兄啊,不如你話俾我知,好過我親身試過先至落筆寫。我怕耽誤左其他師兄睇故仔既時間啊~^_^

引用:
原帖由 poorhuman 於 2019-3-3 11:08 AM 發表 查看引用來源
so goooddd
謝謝師兄支持啊~

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-3-3 01:14 AM 發表 查看引用來源
坐頂樓主更新😎👍
希望下一次更新唔會令你失望啦

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-3-4 01:51 PM 發表 查看引用來源

期待樓主新更新,了解樓主既經歷
哈哈,謝謝師兄咁支持啊~

引用:
原帖由 高達水管 於 2019-3-7 03:55 PM 發表 查看引用來源
thanks
謝謝師兄支持~

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2019-3-9 10:29 AM 發表 查看引用來源
Miss,d功課做甘慢,係吾係想俾校長………
哎呀,師兄、我已經好努力咁重寫過悔改書啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆