[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
19  242.5k

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-10 02:21 PM 發表 查看引用來源
很抱歉, 最近好忙, 無時間繼續寫個故仔, 希望大家唔好見怪。
假期快到, 大家又可以復活了, 送上一張清涼圖, 希望大家喜歡~
https://ibb.co/K7VhZ8K
瞬間覺得無甘熱啦,好正!期待樓主發放更多福利!

嘻嘻 睇嚟樓主過咗個悠長假期喔⊙ω⊙系米累積咗唔少idea翻嚟呢?我哋期待妳嘅新作~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-4-28 10:48 AM 發表 查看引用來源
謝謝大家耐心等候啊~
哈哈 無上香討一排,原來妳靜靜雞發咗福利喔⊙ω⊙索到啊

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-2 01:07 PM 發表 查看引用來源
第八話
第八話(一)
隨著肚子的一天天變大,現在我的妊娠反應也越來越頻繁了,噁心、嘔吐、食欲不振等症狀簡直成了家常便飯,甚至還開始感受到了腹中的胎動。
越來越經常的感受到胎動,感受到肚子裡的小生命在一天天的成長……不知不覺間,一種女人與生俱來的母性也悄然的在體內滋長著,同樣令我第一次產生做媽媽的感覺,而懷孕的日子越久,產生的感情也就越深……
「小寶寶,你快點出世吧,等你出世了,媽媽才能解放 ...
哩一個章節應該主要系過度吧,女主終於生下咗寶寶,產後同老公做愛嘅細節描寫好正,好詳細!不過我更加期待女主後面同其他男人發生關係~

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-2 01:16 PM 發表 查看引用來源
第八話(二)

在家坐月的日子, 如坐監一樣, 甚至比坐監更辛苦, 每天只能在家走動片刻, 對於我這個外向的人而言, 簡直渡日如年。無聊旳時候, 我想找一些仍未看過的電影打發時間。竟然讓我發現老公收埋了一些電影。

發現一部韓國情色電影,名叫《偷情家族》講述的是一個中年少婦背著自己的老公與鄰居家的一個高中生發生性愛的故事,我看了下簡介之後,立即被劇情所吸引了,於是我便獨自在那裡欣賞 ...
系睇哩個章節之前,我完全估唔到樓主會往哩個方向寫,因為畢竟前面嘅鋪墊已經有醫生,有學校先生,有同學仔,宜家又延生咗大廈保安哩條線,樓主系想最後將女主推落萬劫不復的淫亂人生麽?!

我又嚟頂下ms bb先😉等到我上面下面都長曬啦。。。

新頭像好正喔ms bb~有無高清無碼圖可以睇下?!😉

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-5-30 03:32 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄欣賞啊,我呢d身材唔好,唔好俾張高清圖,怕嚇親你
no no no,我就係鐘意miss哩種身材,尤其是前面兩個大包包,日思夜想不能自拔啊(鼻血流不止ing。。。)

miss可能唔會再出現了。。。

哩個結尾俾大家留下了無限幻想!究竟miss會唔會被校長食咗?定系會繼續同Ryan保持不倫關係?定系同物理老師展開?我個人覺得Ryan可以繼續寫落去,然後被物理老師發現咗你地嘅姦情,於是要挾妳同佢做愛,最後妳發覺原來物理老師唔單止外表陽剛,性方面更加厲害,從此沉淪於兩個男人的性愛中不能自拔,最後還被老公察覺到妳需求越來越大。

前往最後回覆