[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
4  242.1k

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-20 09:43 AM 發表 查看引用來源
第一次寫故仔,原來都有人睇。唔知道個故仔似唔似係學校發生咁呢?大家可以短信給我,提供創作靈感。謝謝!

第二話
午飯時間,校園周圍都係學生,但內心仍然因爲剛才嘅突發事件而未平伏。已經好耐無見過男人會眼甘甘咁望實自己的身體,最近嗰次係老公見到我埋身餵奶嘅時候,佢又好想啜埋一份,我唔俾佢之後,老公就再無好熱情嘅舉動。我諗係唔係我無哂吸引力呢?但係今次物理老師的表情話我知,我都仍然keep 得到。 ...
你老公再係禁樣
佢唔怕你忍唔住咩🤣
你禁多幻想

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-22 07:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂 ...
應該唔委屈樓主你呀 你應該都幾享受照顧大 
個個既過程🤣

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-23 11:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄只係識幫番d男人~
我不嬲都係幫女人多🤔

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 07:48 AM 發表 查看引用來源
第三話(一)
渡過了忙透又刺激的一天,終於回到家中,吩咐傭人處理冰奶後,脫掉今天黏上「濃痰」的衣服,終於可以放鬆心情,舒舒服服地享受一下家庭生活。望著四個月大的孩子,貪婪地啜吮我的乳頭,跟老公玩弄我乳房時一個模樣,我輕輕地說:「寶貝,媽媽嘅奶全部都係你㗎,媽媽唔會俾其他人飲,你唔使咁猴急啊!」孩子彷佛聽懂我的話,放慢了吃奶的速度。

適時老公也返到家了,見到我在房內餵奶,他雙眼發光,猶如餓狼 ...
我反而想知有沒試過
未番到上樓/途中
已經控制唔到雙方既慾望

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 09:50 PM 發表 查看引用來源

師兄你是問我本人有無試過嗎?
係呀🤔
係途中已經忍唔住應該幾刺激

前往最後回覆