上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
229  242.1k

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-4 11:42 PM 發表 查看引用來源

齋幻想老師嘅淫話,一样可以增加性趣 😁😁😁
哈哈,咁都得?:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-6 12:27 AM 發表 查看引用來源

幻想自娛,尚且孜孜樂樂,
若然得聽老師親口自述,岂不,,,,🤭🤭🤭
哈哈,我講故事唔係好叻㗎咋~

引用:
原帖由 bigwavetom 於 2018-12-6 11:26 AM 發表 查看引用來源
支持!! 老師都是人,正常人都會有淫慾。正常淫事也是減壓方法一种。 😁
謝謝。有好多人總覺得老師係唔會有性慾,但係事實唔係咁,教育界仲有d衣冠禽獸添!

第四話 (一)

窗外的絲絲燈光透進房內,我緩緩醒轉過來,昨夜的激情,使我昨夜睡得很香。望一望床邊的電子鐘, 是凌晨4點幾, 起身走到浴室,用一條濕毛巾,略略在身上抹一抹身上的汗水,然後穿上T 裇,走到孩子房餵孩子吃奶。做一個生完bb的職業女性,殊不容易,工作、家庭都佔據了我生命的大部分時間,瞓得少是必然的、有時候我覺得最過意不去的,是少了跟老公二人世界的時間。未有孩子前、縱然兩個人工作時間長,但總可以在周末有兩個人恩愛的時間而現在有了孩子, 孩子變成我們家庭的中心,每件事都是以孩子優先,有些朋友都叫我倆要保留一些時間俾自己, 維持夫妻之間的感情,我覺得這不無道理。我見到老公在床上的表現,我更希望可以俾多D時間老公。

返到房,老公已經起左身,準備今日早上8點飛到星加坡的航班。我都習慣了老公每個月都要出差,一個人留在家的生活,老公都會一開完會、就立即返香港陪我和孩子,但是今日望著佢赤裸裸的背部,特別唔捨得佢走。

「老公,你係唔係星期五晚返香港啊?」

「今次要星期六晚先可以返到屋企啊。」老公一邊剃鬚,一邊說。

「點解啊?平時你出差都係一開完會,就即刻坐夜機返香港啊。」我有些抱怨地說。

「今次星加坡個邊阿頭叫我留多一晚,話怕今次d野做唔切,所以叫我星期六先至走。」

「咁都唔使星期六晚先至返吖!」

「因為岩岩James都去星加坡出差,佢咪約我星期六食晏囉。我上個禮拜都有同你講過。」

「哦,係啊?我真係唔記得左啊,Sorry啊,老公~」我隨即送上一個熱烈的擁吻,讓老公唔會囂開心。當然,我記得James呢個老公的死黨,但我記得佢係因為......他是我初戀男友,也是第一個讓我品嚐男性陽具的男人。

「哎呀,我仲諗住有你係度,就可以帶埋BB去見下D中學同學添!」

「希望下次我可以同埋你去啦!你要辛苦一啲啦,不如星期六你請外母過嚟睇住BB,你咪可以一個人去囉,你都需要有d私人空間啊,老婆。」

「哦,老公,呢幾日我會好掛住你吖!你會唔會掛住我吖?」

「老婆,我都好掛住你呀!」老公轉過身緊緊的抱住我,雄糾糾的陽具硬梆梆的頂著我的小腹。我知道老公此刻如箭在弦,又不想耽誤他的時間,我靜靜地跪在老公面前…

拿了一張紙巾,抹淨從嘴角流出來的精液,「唔...老公....你夠鐘出門啦,等你返嚟先再玩啦~」

打發老公出門,我也要準備上班。脫掉了身上的T裇,全身赤裸的站在寬大的鏡子前面,審視一下生產之後的身材。相比於過去,自己的乳房更豐滿了,過去自己只有36D,但是生育後卻大了兩個罩杯以上,達到38E的尺寸。

而且由於正處在產奶期,那對赤裸的巨乳就像是熟透了的大甜瓜一樣肥嫩多汁,給人一種水份極其充足的飽漲感。頂端的乳暈上突起兩顆又大又圓的乳頭,也許是親自哺乳過的緣故,乳尖是很成熟誘人的紫紅色,令人一見就情不自禁的想啜進嘴裡砸吮品嘗。

看著鏡中的自己,我知道無論是多麼有定力的男人,看到這樣自己這樣的身材,恐怕都會無法自製的產生強烈的性衝動,想要把我赤裸裸的按在身下,想到這一幕,我的臉色不禁一紅。

「小色女,又在胡思亂想!”」

自罵一聲,我連忙把內衣的抽屜拉開,以前的胸衣試著穿上,

「好緊啊!」

穿著一件象牙白的棉質胸圍,圓潤的裸肩上掛著精緻的細帶。這件胸圍是四分之三罩杯的,根本無法裹住那兩個渾圓肉團,小半顆雪白的乳球從杯上方裸露了出來,在胸口處形成了一道深深的乳溝,蕾絲邊把我雪白的雙乳襯得更加白皙,把同款的蕾絲hipster 找出來,穿上。

自己的腰身還是如以前一般纖細,只是雙臀更加渾圓飽滿了些,把小褲褲撐得有點緊,兩條玉腿豐腴而渾圓,緊窄的蕾絲內褲遮蓋著雙腿間的最後禁區。肉滾滾的屁股相當的肥碩,有一小半白皙光潔的臀肉都露在外面。

今天準備了一條及膝A-lined酒紅色百褶裙,上身配一件nude絲質襯衫,以一件白色背心打底。雖然生完小孩之後,我都好努力做運動,餵人奶,終於搵翻條腰,但仍然有個肚腩仔,我好怕被人問又有左啊?如果真係又懷孕,我會好開心,但如果係因為肚腩大被誤會,我就好想殺人!高腰百褶裙剛好遮住了肚腩,予人感覺纖瘦一點,可是身後的肉臀則是不可思議的豐滿,在百褶裙裡像極跳動音符般的曲線與豐富色彩般的飽滿組合而成的藝術品。走在路上,難免引來男人的目光,以前還會覺得不太自在,但今天卻有股想被人視姦的瘋狂想法。 再配上一對pink loafer,在鏡前檢查一下自身的打扮,確保不會出現走光之後,便出門返學了。

我家位處上環,一個交通不太方便的地方。由我家出發到學校,我喜歡徒步行落山,坐車到大會堂,再轉巴士到學校。曾有人問我,為何不駕車上班呢?我17歲在美國己考到車牌,但在香港駕車總是讓我提心吊膽,而且返學校的路線彎多路窄,我寧願花多一點時間坐公共交通工具,也不願在路上發生甚麼意外。

每天清早街道上車輪不多,沿斜路走落山,看看社區裡各人為生活而奮鬥,有時候會遇上一些睇住我長大的老街坊,寒暄幾句或是一記招呼,心裡也覺得很親切、很窩心。

「心女,今日咁早返工吖?」一位上了年紀的賣生菓大叔跟我打招呼並説道。

「早晨啊,耀叔。係啊,今朝我老公要一早出門,我就早左起身,所以今朝早左出門口囉。」我停下來跟眼前的大叔聊起天來。

「你爸爸媽媽幾好嗎?」耀叔是由細睇到大的老街坊,認識我爸爸媽媽多年。

「佢哋都幾好吖,仲成日幫我湊BB添。耀叔,你有心啦。爸媽都經常叫我問候你,佢哋話呢排經過你舖頭都見你唔到。」我說。

「哎,人老左無以前身體咁好,所以少左出嚟做生意囉」

「啊,樂哥無幫你手咩?」樂哥是耀叔的兒子,但我不是經常見到他。

「佢話做呢行辛苦喎,所以佢間唔時先嚟幫手,而家係阿大留係度幫手。」耀叔語帶唏噓地道。阿大是耀叔的長女,在我眼中,名符其實女漢子。

「至少有大家姐幫你呢,或者將來樂哥會改變主意呢!耀叔,保重啦,我要去搭車啦。」

「心女,今朝d奇異菓好靚,帶幾個返公司食。」蕷臨走前耀叔硬塞6個奇異菓給我。

當我遠去後,耀叔一個伙記問耀叔:「老細,條索女你識吖?」

耀叔:「我由細睇到佢大㗎!」

伙記:「頭先離遠見到條女,由上面行落嚟嘅時候,佢對波彈下彈下,睇到我硬撚晒,睇埋佢一路行個屎忽扭下擰下,好撚酵。真係好想執佢一劑。」

耀叔:「衰仔,講說話乾淨d啊,人地斯文女仔嚟架。執人一劑?你去叫雞啦!做野啦!」

伙記走開後,耀叔吞一吞口水,自言自語說:「心女都同佢老母一樣咁殺死人....」

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-6 03:16 PM 發表 查看引用來源
甘有冇俾佢執劑啊?
哈哈,我想試下俾老伯伯或黑鬼執番劑,哈哈

引用:
原帖由 jodas2007 於 2018-12-6 04:00 PM 發表 查看引用來源
謝謝鼓勵

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源

有人話 once you try black,  you'll  never back !   
老師真體貼, 其實可以再環保一點, 紙巾都唔使, 直接吞晒,乾淨俐落 🤣🤣🤣🤣

好文再支持一下 ...
哈哈,謝謝支持啊~我想老公射晒入去我子宮,等我再懷孕啊,哈哈~

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-7 01:28 AM 發表 查看引用來源

環保(當然要安全)嘅感覺的確親密好多,直接感受對方嘅溫度,濕度,紋理,,,尤其是女方高峰時嘅潮湧。
中出更加系,,,進一步享受,女方會感覺好熱架。 ...
師兄,你真係經驗豐富,要多d聽你分享啊

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-7 03:57 PM 發表 查看引用來源

想就行動
哈哈,咁我就要去買件戰衣,兼做下facial 先~

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-8 11:15 AM 發表 查看引用來源
掂,肯踏出第一步
咁都要問埋老公,俾唔俾我行動先~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆