清邁 夜生活

收藏  |  訂閱
11  6.8k

清邁 夜生活

上次係度問完野, 而家交報告, 話說我單兵一個去左 清邁, 
    街邊gogo bar 女少 靚女更少, 冇食欲
    Celeb 浴室 1800 /1400 試左個 1800, 好靚女 可惜死魚假波。
    街邊按摩 泰式 200豬 一個鐘 我按左兩個鐘 個技師 話 1000 包 chok.  最後細佬過事 chok 左。
    去左一間叫 dolphin spa 好似2000蚊 HJ, 2500 包ML, 條女係清邁大學生 英文luck luck 聲, 仲識普通話開心一鑊。
    總結 清邁唔係夜遊城市, 清萊黑白廟幾靚 值得一去

清萊有咩玩?

引用:
原帖由 星大力 於 2018-11-21 09:10 PM 發表 查看引用來源
清萊有咩玩?

上Google地圖查了下dolphin spa的位置 ,有點偏遠 ,如果真如ching介紹 ,我下次會去試一下,畢竟清邁就係得呢幾檔 .清邁一年去一次就夠 ,多謝賽後報告

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 BK4894 於 2018-11-21 09:31 PM 發表 查看引用來源
上Google地圖查了下dolphin spa的位置 ,有點偏遠 ,如果真如ching介紹 ,我下次會去試一下,畢竟清邁就係得呢幾檔 .清邁一年去一次就夠 ,多謝賽後報告
果次去dolphin  8條女 得一件得後來先知大學生, 服務都係快餐式, 一次無妨

清邁舊城區有室

还是芭提雅好。

引用:
原帖由 joseenrique 於 2018-11-24 01:35 AM 發表 查看引用來源
还是芭提雅好。
多啲?平啲?有乜介紹?

引用:
原帖由 Kcboy 於 2018-11-30 02:44 AM 發表 查看引用來源

多啲?平啲?有乜介紹?
聽聞宜家步行街 有啲 Go Go Bar 換咗深圳老開 重新訓練啲女 仲要學普通話 有朋友之前去過話幾好玩

前往最後回覆