作故仔 唔好睇 I (前傳) ~ 我和Ex有個故事

收藏  |  訂閱
28  8.6k

作故仔 唔好睇 I (前傳) ~ 我和Ex有個故事

我和Ex有個故事

我同Ex係係網上面認識,大家都知網上人流之多,所以同一時間可以有幾個target 都得架!但人流多自然品流複雜,所以每一個target 我都會作出評估,特別係有無前言不對後語或講大話之類等等,經過一段時間篩選及考驗,才決定是否來繼續來往,所以我哋都傾咗個幾兩個月電話才決定出來見一次面;

Ex生得高,是大多數女性要求的標準180,這是在網上認識時已經知道的,但樣唔得,衣著求其,據佢所講半年前與女友分手,原因對方兼棄佢搵錢少,又無咩積儲,其實廿歲出頭可以有幾多積儲呢?加上佢份人又比較疏爽,好似我哋第一次約會咁,全部由佢付款,佢一毫子都唔准我出,直到後來拍拖都係一樣,但食嘅當然不是真收百味;

經過第一次約會之後,因為家庭背景、階層、同對結婚嘅追求都相近,所以順理成章開始拍拖,但一齊咗之後就開始有挍㧌,主要原因都是因為sex,拍拖之前都預咗係要有sex,但無諗住咁快,起碼半年後穏定咗先,雖然話無sex,但親熱係有架!因為我自己都想!由最初打唓輪到愛撫對方身體,情到濃時會在公園暗角隔著衣服或伸入衣內愛撫,對於佢嘅要求,只要唔過份,我都會順從,例如著裙、高跟鞋、要著性感一點,有次要我預先除咗個bra,方便佢伸手入去玩,甚至要騎係佢大肶上面,我都沒有拒絕,不過,果次我真係搞到佢好慶⋯⋯

果晚我哋同平時一樣,食完飯行咗一陣去公園坐,剛拍拖個零兩個月我哋已經開始傾草錢嘅嘢,由於佢自己唔識草,所以佢主動提出交由我負責管理,佢咁信任我,我當然好開心啦!之後我錫咗佢臉珠一啖,跟住投懷送抱開始同佢唓,最初隔著衣服撫摸我嘅胸部,之後慢慢大力啲、又大力啲咁揸,其實我都好樂意同享受架!因為咁大個女(當時),計埋佢都係比兩個男仔揸過咋!之後佢再伸手入我衣服內繼續又搓又初,我知佢都好享受同樂此不疲,好多時我哋都會維持咁玩3個字至半個鐘不等,可能自己性經驗少啦!咁玩已經係好high架啦!但係佢就話好想除咗我件衫來玩,之後佢要求我坐係佢大肶上面,男人嘅需求⋯⋯ 其實係女人都會明白,所以我唔介意配合佢,讓佢可以用下體摩擦吓我,同時可以愛撫我嘅胸部,甚至乎任由佢伸手進入我嘅裙內撫摸我嘅下體,從內褲邊沿深入我嘅私處,身體嘅表現係最誠實,隔住個bra都已經比佢撻著咗!之後仲卒到我兩粒的的硬晒,我下面有幾濕佢當然好清楚,但係⋯⋯ 佢有幾硬⋯⋯ 我真係唔知道,只係知道硬,同個patpat feel到佢硬囉!

之後佢要求我轉身面對面騎係佢大肶之上,我從上而下咁同佢唓,情到濃時我將佢個頭塞到去我嘅胸前,然後問佢舒唔舒服呀?佢問返我想唔想更舒服?⋯⋯ 《心諗,男人嘅嘢,個個都係想咩,但係我真係唔想住囉!》我答佢而家唔舒服咩?佢話唔夠囉!之後佢伸手入去我條裙下面搞咗一陣,跟住我feel到佢支嘢隔著我條內褲貼住我下體,我話唔好咁啦!比人見到點算?佢話唔怕,有我條裙遮住,當普通攬住親熱無人會知,所以佢要我著裙就係咁解,仲要係闊果隻,之後我為有攬住佢繼續,佢一隻手攬住我條腰,一隻手深入我衣服內揸,我一邊同佢唓,一邊望住佢個high樣,見佢因爲我咁興奮,我好num 呀!(之前第一個bf,只係因為我仲係處而興奮咋!搞咗兩次之後就飛咗我啦!)玩咗一陣之後,佢再伸手入去裙內,進一步拉開我嘅底褲邊沿,我即刻話衰豬「唔得」呀!你想點呀?佢話想同我再親密啲咊!我話唔得呀!已經係極限啦!佢好直接咁話「我已經好硬啦!你知唔知我好辛苦架啫!」⋯⋯ (咁其實人哋又點知啫?咪當我好多經驗先得架!)之後佢捉我隻手放入裙內,然後我自己去試吓揸佢支嘢,感覺唔止好硬、仲好熱添!跟住佢叫我隻手上下咁旭,佢一隻手攬住我條腰,一隻手按住我後枕再唓,我按住佢嘅指示上下咁chok,呢個時候我先感受到一個男人興奮嘅時候係咁樣樣,正當大家都好興奮嘅時候,我感覺到隻手摸到有啲濕同粘粘哋嘅嘢?我問佢咩嚟?佢話就射啦!快啲幫佢打埋出嚟!之後我O晒咀,你當我係咩呀?我即刻鬆手起身,嚇到佢呆咗!立即收返入褲內拉返拉鏈

之後大家都坐低相對無言,佢掂都無再掂過我,坐咗一陣之後,佢講咗句「走啦」,咁我跟住佢尾走,佢無拖住我呀!佢連送我去搭車都無諗過就行咗去,所以我即刻發脾四話佢唔理我,咁佢竟然話我頭先夠唔理佢,佢都唔理人感受嘅?同樣佢都話我唔理佢感受?我話「享受」咋?佢話我無份享受咩?咁係佢過份得濟呀嗎?人哋已經忍讓咗佢好多次!!佢仲話係我錫佢先,撩起佢把火先⋯⋯ 搞慶佢!!之後佢夜嘛嘛掉低我係街度走咗!

講真,我自己都想(係唔理性嘅一刻)⋯⋯ 但係果度公眾地方嚟架嗎!!同埋我真係好驚,驚咩咗之後,好似第一個男朋友咁⋯⋯ 唔要我!所以都係等穩定啲先。

1) 10#
2) 13#
3) 14#
4) 17#
3) 19#
4) 23#
5) 28#(全劇完)

欲知後事如何,請看另一輯的故事

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-12-6 05:34 PM 發表 查看引用來源
我和Ex有個故事

我同Ex係係網上面認識,大家都知網上人流之多,所以同一時間可以有幾個target 都得架!但人流多自然品流複雜,所以每一個target 我都會作出評估,特別係有無前言不對後語或講大話之類等等,經過一段時間篩選及考驗,才決定是否來繼續來往,所以我哋都傾咗個幾兩個月電話才決定出來見一次面;

Ex生得高,是大多數女性要求的標準180,這是在網上認識時已經知道的,但樣唔得,衣 ...
嘩, 好純愛呀, 你仲係好細個?

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2018-12-6 05:34 PM 發表 查看引用來源
我和Ex有個故事

Ex生得高,是大多數女性要求的標準180,這是在網上認識時已經知道的,但樣唔得,衣 ...
嘩, 好純愛呀, 你仲係好細個?

其實差小小,你可以幫佢打出嚟啊…

硬晒冇得射,慶過火屎.game over:smile_38:

仲係處:smile_47:幾多年前

你當我係咩呀?
我諗唔止樓主,ex都應該O哂咀🤣

無西屌 發脾氣🤣

引用:
原帖由 skka 於 2018-12-7 08:40 PM 發表 查看引用來源
無西屌 發脾氣🤣
我諗主要係ex 有比樓主玩既感覺。
唔係入唔入既問題。。

相方冇共識,錫下就好,摸多兩摸就出事。。

自從果晚之後,佢成個禮拜都無搵我,我真係好唔開心,但係又掛住佢咊,所以咪主動搵佢,約咗出來見面⋯⋯ 見到之後佢主動拖返我,之後都係食飯、行咗一陣、又去返果度⋯⋯ 

今次我叫佢唔好䄛啦!錫返啦!之後我哋又開始錫,錫呢個摩力真係好大、好吸引,除咗想氹返佢開心之外,其實我自己都好想⋯ 錫,錫咗一陣之後,佢開始愛撫我嘅身體,今次佢好快就上下其手,深入到bra同under內嘅私處,同時間我都好想咁做(愛撫返佢嘅身體),但係⋯⋯ 唓咗3個字到,佢就話夠啦!再玩會著火架啦!(但係人哋啱啱先開始咋!!)不過啱啱先至氹返佢開心,為有忍住唔出聲啦!順從佢意思,送我去搭車返屋企,果晚要食自己先瞓得著,腦𥚃面幻想返上星期嘅情節,並延續到佢插入我體內之後;

之後果兩次親熱佢都係咁,總之快快手手過吓手癮就算,搞到我到喉唔到肺,應該係到口唔到肺先啱,所以我決定下次要對佢有所要求先得,結果我哋又吵咗一穫,佢話我搞慶佢喎?咁佢夠吊我癮啦!但係下個星期佢又搵返我,今次親熱咗一陣之後,佢話不如去咩囉!可能因為吊咗幾個禮拜癮啦!我答應咗佢,但係只可以用手同口,不過一講到要去時鐘,我又⋯ 咁污糟!!結果又吵一穫!如事者下星期佢又搵返我,今次佢話星期日屋企無人,可以⋯⋯ 其實經過咁多次吵架,大家都好想見到對方同⋯ 親熱,但係係想更進一步之時,而我就唔可以⋯⋯ 

之後我考慮清楚,都拍咗三個月咯,不如早啲比佢,咁大家都會開心啲,星期日十點鐘佢來接我,之後坐巴士去佢屋企,巴士上我哋坐上層較後嘅位置,車程上我哋有講有笑,大家都一路手多多,佢不斷咁勃起過好幾次,途中我地下車一同去㨂套,其實我好驚又怕羞,左㨂右㨂買完套再搭巴士繼續去佢屋企,戰戰兢兢終於去到佢屋企門口,急不及待開門進入,一個人都無⋯ 好開心呀!雖然地方好細,房間也很窄,只有單人床,但總算係自己地方,之後我哋即刻開始親熱,二話不説互相上下其手,縱使仲係有啲驚會突然有人返嚟!我哋仍然好快就除晒啲衫,佢第一時卜個頭落實我心口到玩,我就用手揸住佢支嘢上下咁chok,自從吵架之後,今次係第二次接觸佢支嘢,可能因為係巴士上熱過身啦!佢真係好硬同好熱,之後佢話好想插喎!我話我都好想,跟住佢自己帶套,因為我唔係好識,然後我瞓低分開雙腿,望住佢將支嘢插入我下面,之後都未有咩感覺,見佢都無咩點旭過,跟住佢就⋯⋯ 射咗啦!

前往最後回覆