上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
70  42.5k

好一招推波😍😍😍

:smile_41:

磨“蓮的“係好好玩

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-12-21 03:55 PM 發表 查看引用來源
磨“蓮的“係好好玩
識玩喎 Ching 有料 👍👍👍

我對手開始盡情咁玩Shirley對Big Ball巨奶..手指大大力咁渣..凸起既Lin頭正向我發出左強烈既引誘.. Shirley 比我狂攻對奶下..身軀巳經開始..全身發熱..額頭都滲出汗水..上半身白裏發紅..下面應該亦滲著春水了..

Sam : 想唔想..更加舒服呀..
Shirley 害羞..含情答答..咁點點頭..口中..唔..唔..之聲越來越急..
Sam : 咁我送多個..咀仔massage...比你啦..
Shirley : 乜黎架..

Shirley 個咀仔好快比我封住左.. Shirley都未來得及反應..我巳經開始用條舌係咁挑開佢個咀仔..跟住..用舌啜舌..咁..同佢咀仔massage我不時咁啜住Shirley口中條小蛇..我下面條沉睡大蛇..亦都驚醒了.. 我捉住Shirley既手放係我大蛇既上面..等佢知道..呢餐..massage..一定係物超所值..

Shirley隻手一摸下..心中忍唔住叫..好..撚..大..條..蛇.. 我口中條小蛇家下..捲成一條..誘惑shirley佢含啜..

Shirley手隔住我條運動褲係咁握住我條大蛇..上面口..就再也忍唔住..幻想..含撚..咁..開始啜我條小舌..到左呢一刻...呢個白滑多肉地既中女..巳經準備好..同我來一場..淫賤大戰

Shirley被我小蛇..大蛇..雙攻下..情慾越來越強烈..兩條腿..不自咁..左右咁夾住磨..非常肉緊..下體滲緊愛液..我手上下咁搓住Shirley對肉球..間唔中亦用手指夾下Lin的..扯下..捽下..過引下.. he he

Shirley再也忍唔住..本來只係我褲外摸既手..巳經去到條橡根運動褲既褲頭..嘗試係d邊位插隻手落去..我亦忍唔住..停左再Shirley車輪..個咀仔終於有空..可以去..啜Lin的..我一啜..再啜..粒乳尖即時係我口中..彈跳..隨之而來係..Shirley既呀..一聲..

Shirley : 呀..唔好咁呀..好痕呀..唔好啜咁大力呀..呀..好正...呀..

Shirley隻手亦成功插入我褲內..嫩滑既手..巳經捉緊我棍頭..好似..渣住我條特長既波棍..開始駕駛我呢間..超勁既跑車..

支持,繼續😍

引用:
原帖由 seekingfun 於 2018-12-23 07:47 AM 發表 查看引用來源
支持,繼續😍
試過—次幫老婆找了男技師推油,我在旁睇,係好刺激的。

引用:
原帖由 vychun2047 於 2018-12-23 10:40 AM 發表 查看引用來源

師兄,你又分享吓

引用:
原帖由 vychun2047 於 2018-12-23 10:40 AM 發表 查看引用來源

師兄 果然有料 Sam 按摩師 第二單接既客 就係一對夫婦 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2018-12-23 11:22 AM 發表 查看引用來源

師兄,你又分享吓
上次去澳門,我叫了男技師比老婆按摩,按按下我見老婆好似好享受,於於我問老婆不如試下推油,佢話我比就得,於是我叫技師幫佢推油,老婆除左外衫和牛仔衭,身上只有胸罩和內褲。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆