上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
70  42.5k

支持,繼續😍

引用:
原帖由 seekingfun 於 2018-12-25 08:51 AM 發表 查看引用來源
支持,繼續😍
多謝支持 ...當然要繼續啦 ...🤣🤣🤣

等你快D繼續

引用:
原帖由 seekingfun 於 2019-1-5 01:17 PM 發表 查看引用來源
等你快D繼續
收到 絞盡西汁 諗緊點射落佢

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-21 10:28 AM 發表 查看引用來源
我連忙係手度勁落重精油...吊你老味...止痕囉...一招雙龍爭珠...向住呢對愛美神既肉蛋進發...用對精油手Cup實對雞頭大包...出力咁練呀練呀...

成對肉蛋係精油既滋潤下閃閃發光...我細心留意扮訓著既Shirley...見佢忍得好撚辛苦..臉上面既肌肉忍唔住咁..抽搐著..全臉羞得像個紅蘋果般..殺是可愛極了...

估唔到粒Lin頭重保始少女般既粉紅色澤...我雙壓住對奶. ...
好代入SHIRLEY的感覺

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-21 10:28 AM 發表 查看引用來源
我連忙係手度勁落重精油...吊你老味...止痕囉...一招雙龍爭珠...向住呢對愛美神既肉蛋進發...用對精油手Cup實對雞頭大包...出力咁練呀練呀...

成對肉蛋係精油既滋潤下閃閃發光...我細心留意扮訓著既Shirley...見佢忍得好撚辛苦..臉上面既肌肉忍唔住咁..抽搐著..全臉羞得像個紅蘋果般..殺是可愛極了...

估唔到粒Lin頭重保始少女般既粉紅色澤...我雙壓住對奶. ...
好代入SHIRLEY的感覺

四起之後就冇咗⋯?

Shirley : 哎呀..細力d..呀..

我手指狂按下...塊鮑即時水唧唧..成手都係淫水...聽到shirley淫聲浪叫..佢握住我既賓周越見肉緊..我知係時候探指入佢個桃花洞..我先一根拮拮插插...等佢D淫水流順左...就左加多一根..再順D..就左加多一根..品指..咁拮入去...又粗又多卡位..下下頂到佢陰道內既肉壁..抽下搐下..佢比我摷到慾仙慾死...

Shirley : 呀..呀..我要呀..呀..呀..好..抱我啦...
Sam : 你想我抱你咋..乜你唔係想我屌你.....咩...
Shirley : 呀..呀.....唔知呀..你想點就點啦...
Sam : 我想屌你喎..
Shirley : 快D啦...我要呀...

我即刻企係床邊..自己全速咁除哂d衫褲..全裸咁企係張大床度...

Sam : 同我含下先啦...
Shirley :好撚大條呀..
Sam : 含啦...free of charge 唔另外收費架..

Shirley 老實唔客氣 就跪係床度..個咀剛剛好係我條撚度..一張一合..就把我龜頭含實...
我feel到佢入面條小舌。。不停咁掃舔我馬眼..爽到加零一呀..

Sam : 望住我...你個淫娃..賤西..

Shirely 望住我吞到啜啜聲..眼神帶著淫淫盪盪...剎是迷人...Shirely越含越深..雙手更大月旦咁放係我個股巨肌度..自己推動我個股去抽抽佢個淫口..我舉高臨下..成個大爺咁款..享受住我呢恩客既口舌服務..最重要..一陣佢還要付款比我..諗起都笑撚左出來..

更新後第一位!😍

好正吖...含大條野!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆