第一次上路, 跪求老手指引

收藏  |  訂閱
14  3.5k

引用:
原帖由 Kyleung1012 於 2018-12-25 11:46 PM 發表 查看引用來源

浴室岩我地呀,想請問 輝煌是什麼地方? 如果住有沒有推介近邊頭?酒吧街我地都會去見識下,不過就未必係果到搵食了
或直接谷歌地圖找"建興酒家Ratchadaphisek Rd ".

引用:
原帖由 Kyleung1012 於 2018-12-25 11:46 PM 發表 查看引用來源

浴室岩我地呀,想請問 輝煌是什麼地方? 如果住有沒有推介近邊頭?酒吧街我地都會去見識下,不過就未必係果到搵食了
小弟將2017年旅遊日本冲繩OKINAWA,那霸市NAHA經歷寫出,以作参考!!小弟很滿意冲绳旅遊!!日間遊山玩水!夜間遊乳山玩淫水!!日本,相对其他地方,比較貴,但優質服務優質設備,物有所值!!
介紹冲繩那霸,波上宫NAMINOUEGU附近紅燈區
点去:從國際机楊坐单軌火車到旭橋站ASAHIBASHI落,附近很多酒店,双人房约千元港紙一晚。從酒店向海边方向行約二十分中,到達波上宮NAMINOUEGU,係遊客必到旅遊点,旁有沙灘NAMINOUE BEACH,和波上宫隔條小車路,西面,有十多廿間裝飾雅潔之按摩店,小弟格過價,統一價錢,约港纸一千三百,享受正宗日本NURU MASSAGE,自己上網睇下乜係NM,90分中,全日本妹!!可以選岩才接受服務,“一試難忘,再試上引”,日本妹服務頂瓜瓜!!吹到你話停!!十分中,二十分中!!可以環保無套吹,每分中優質服務!!吊係,任你吊,正常十八式也可以,不知肛交可否!!全程我用套!!日本妹話睇我無性病,可不用套!!90分中,你叫日本妹做乜都得!!佢亦搏命俾優質服務你!!不到你不寫個“服”字!!日本真比較貴,但日本人很認真!!值甘貴!!

記住:日本妹坐大堂,可以自己選岩才上樓上按摩室!!吾岩選到岩!!再吾岩,走人去另一閘!!標準價,不用格價!!祇睇岩女女就上,有十多廿間按摩室,競爭大,相信多好服務!!老板保証係日本妹,非香港大6妹份日本妹,日本妹祇很简单英文!!傾过偈,真係日本妹!!
你可憎日本人,侵華,但日本優質服務,優質文化,如街上,無垃圾桶,無人掃垃圾,無捉垃圾虫,無人乱拋垃圾,街上無垃圾,不到你不服!!

十分多謝師兄的日本介紹,我同老友商量一下再決定去哪,無論如何都好多謝各師兄的無私分享,感激不盡

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-12-30 02:07 PM 發表 查看引用來源
記住:日本妹坐大堂,可以自己選岩才上樓上按摩室!!吾岩選到岩!!再吾岩,走人去另一閘!!標準價,不用格價!!祇睇岩女女就上,有十多廿間按摩室,競爭大,相信多好服務!!老板保証係日本妹,非香港大6妹份日本妹,日本妹祇很简单英文!!傾过偈,真係日本妹!!
你可憎日本人,侵華,但日本優質服務,優質文化,如街上,無垃圾桶,無人掃垃圾,無捉垃圾虫,無人乱拋垃圾,街上無垃圾,不到你不服!! ...
去咗咁多次okinawa,都唔知有咁嘅嘢玩
下次去真係要試吓

前往最後回覆