上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 兩男一女歐亞鐵路之旅遇女大學講師結伴同遊

收藏  |  訂閱
83  33.8k

真是好撚正丫 文筆 細膩

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-28 22:52 發表 查看引用來源

多謝留言。

各位如果鍾意呢系列故仔嘅話即管讚個貼吖。

完結篇嚟喇。

* * *

俊仔終於能夠睇到希予全相、攬到佢feel到佢豐滿嘅身材同咀到佢感覺到佢軟綿綿嘅咀唇,一種深深嘅滿足感湧上心。

希予剛剛俾摩西屌咗,希予、摩西都覺得幾唔好意思,因為知道俊仔幾鍾意希予。

俊仔冇乜經驗,只係錫過青青,但係一錫希予嘅咀,即刻感到,咁好錫嘅?

...
同我諗既結局有出入,可能我諗係Happy Ending

引用:
原帖由 michaelb1854 於 2019-1-29 03:36 AM 發表 查看引用來源

同我諗既結局有出入,可能我諗係Happy Ending
呢個都算happy ending吖,四個人,齊齊玩。

其實構思嘅時候諗埋佢哋去咗西歐,同埋旅程完後嘅事情,不過我唔想個故仔一味做愛做愛做愛。

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。

引用:
原帖由 水喉大隻仔 於 2019-1-29 01:25 AM 發表 查看引用來源
真是好撚正丫 文筆 細膩
多謝鍾意。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:24 發表 查看引用來源

呢個都算happy ending吖,四個人,齊齊玩。

其實構思嘅時候諗埋佢哋去咗西歐,同埋旅程完後嘅事情,不過我唔想個故仔一味做愛做愛做愛。

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。 ...
我係諗成個故事,應該會講埋佢地去完個旅程之後,有什麼改變或變化等等

睇完,都要留個言先,佢地各人都得償所願,好好啦!

Good Story

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:25 AM 發表 查看引用來源

多謝鍾意。
多謝ending

以為青青俊仔會一齊添

結局篇充滿淫水同精液嘅味道,可以想像現場個畫面幾咁淫亂,好正:smile_47:

Nice story.

Thank you very much

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆