上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 兩男一女歐亞鐵路之旅遇女大學講師結伴同遊

收藏  |  訂閱
83  33.8k

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:24 AM 發表 查看引用來源

呢個都算happy ending吖,四個人,齊齊玩。

其實構思嘅時候諗埋佢哋去咗西歐,同埋旅程完後嘅事情,不過我唔想個故仔一味做愛做愛做愛。

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。 ...
我以為俊仔會同希予一齊,離開教授,仲生埋仔添

引用:
原帖由 s987358 於 2019-1-30 12:07 PM 發表 查看引用來源

多謝ending

以為青青俊仔會一齊添
做到好朋友,又可以扑到,好好啦。

引用:
原帖由 michaelb1854 於 2019-1-30 04:58 AM 發表 查看引用來源

我係諗成個故事,應該會講埋佢地去完個旅程之後,有什麼改變或變化等等
我有諗到嘅。

原本構思之中,我有諗過俊仔同希予扑咗之後第二朝,希予俾Tony姦咗嘅。不過後尾取消呢個諗法。

構思中,旅程完後,希予喺巴黎搵到一份教職,就留低。佢同俊仔年紀畢竟相差太遠,難以長久。

俊仔返到香港之後自己一個,好掛住希予。

而青青返到香港之後,佐治已經識咗一條新女,摩西遵守諾言同青青一齊,但八年後摩西溝咗青青一個好朋友。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-30 08:09 AM 發表 查看引用來源
睇完,都要留個言先,佢地各人都得償所願,好好啦!
係呀。
引用:
原帖由 ultrar 於 2019-1-30 10:08 AM 發表 查看引用來源
Good Story
多謝呀。
引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-30 09:32 PM 發表 查看引用來源
結局篇充滿淫水同精液嘅味道,可以想像現場個畫面幾咁淫亂,好正:smile_47:
係呀,嗰陣味好鬼醒神㗎。

引用:
原帖由 snowtail 於 2019-1-31 12:09 AM 發表 查看引用來源
Nice story.

Thank you very much
多謝呀。
大家假如鍾意個故仔,不妨俾個讚吖。
引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-1-31 12:39 PM 發表 查看引用來源

我以為俊仔會同希予一齊,離開教授,仲生埋仔添
俊仔太年輕喇。未來仲有好多經歷。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-3 14:24 發表 查看引用來源

我有諗到嘅。

原本構思之中,我有諗過俊仔同希予扑咗之後第二朝,希予俾Tony姦咗嘅。不過後尾取消呢個諗法。

構思中,旅程完後,希予喺巴黎搵到一份教職,就留低。佢同俊仔年紀畢竟相差太遠,難以長久。

俊仔返到香港之後自己一個,好掛住希予。

而青青返到香港之後,佐治已經識咗一條新女,摩西遵守諾言同青青一齊,但八年後摩西溝咗青青一個好朋友。 ...
8年後咁長遠??

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-2-3 02:57 PM 發表 查看引用來源

8年後咁長遠??
冇錯,佢哋會同居八年,青青會奉獻青春,喺事業上輔助摩西。然後摩西溝咗青青個朋友,令青青陷於感情及財困。

反而冇人提出討論邊個角色係作者真身?:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:

睇完呢個故事祗能說一個字,正。感性带点激情,我最渴望睇到就俊仔可以同希予做愛呢段,真係好正。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-4 01:24 AM 發表 查看引用來源

冇錯,佢哋會同居八年,青青會奉獻青春,喺事業上輔助摩西。然後摩西溝咗青青個朋友,令青青陷於感情及財困。
我唔知道其他作者係點,不過我有一個假設,每一個作者都會透過角色透射自己。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆