正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
27  332.0k

討論區係自由嘅,我相信紐紋兄一直以來出帖,係惠澤社群,相信沒有考慮或故慮過其他師兄另起一帖事件。我亦相信紐紋兄希望大家試過姊妹妹骨之後,只係在討論區中分享試後感。大家繼續開心談骨,別為小菜一碟失去初心。

姊妹花現在很難book,家姐叫我試第三個師傅花妲(外援),有無師兄試試過花姐手骨?同家姐比較如何?

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2020-5-22 06:45 AM 發表 查看引用來源
兩姊妹都試過。  各有各優點。  師兄可自己體驗。  我通常預約都無指明誰按。  隨緣
對啊,試過一次家姐,真心覺得很好。之後疫情到現在剛恢復一直約不到兩姐妹。所以姊姊才提議我試他們的外援花姐。

引用:
原帖由 iverkit 於 2020-5-22 12:36 PM 發表 查看引用來源
花姐同出面比算按得好, 我覺得仲好過美美

但同家姐同細妹比始終有距離

好彩昨晚家姐终於就到90分鐘俾我齋揼。
今日揼完個頸、肩、腰、小腿全部無炸型,立即鬆晒。
家姐話無論閒日定星期六,基本只有晚上8点後才有機會容易約到。其餘時間多數有定期熟客。

引用:
原帖由 donaldchan7314 於 2020-5-24 11:30 AM 發表 查看引用來源
花姐冇冇part 2?

沒有,呢間只賣正骨,花姐專治痛症。

今日終於試左阿妹手骨。同家姐一樣無得頂。90分鐘骨、加60分鐘根底、再加拔罐刮痧,成身鬆晒,正。

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-6-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

師兄 請問根底是甚麼感覺 痛嗎?
是保健項目,主要按壓丹田、兩邊近髀罅穴位淋巴疏通,當然重點在按通袋底淤塞根脈,有啲人塞比較多會有痛。但師傅會就住按的。昨天按完晚上及今天早上多了感覺, 晨勃比較起勁。

引用:
原帖由 江蛟 於 2020-6-7 08:01 PM 發表 查看引用來源
細妹話來來去去都只做熟客, 很少新客, 似乎之前問資料的, 多數問完就算,  或者時間不就吧.
老實講,做熟客也夠忙。尤其是家姐,基本上已有一班長期固定熟客,我試過一星期前約也約不到。

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-6-7 10:30 PM 發表 查看引用來源
一星期前約定?!唔係啩?咁犀利?
真係㗎,尤其是姊姊。

星期日,剛同老虎一同幫襯細妹。
小弟總共揼左4次,家姐細妹各兩次。

前往最後回覆