正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
11  332.0k

引用:
原帖由 gogokit1 於 2019-2-16 05:46 PM 發表 查看引用來源

首先多謝紐文兄介紹, 早兩日約定昨晚, 跟朋友一齊去試試, 2對2. 到樓下按大廈門鐘, 冇人應. 剛好有人入, 就順便入閘, 有位女士開門, 傾兩句知道是家姐. 得知原來大閘旁邊仲有個門鐘, 下次會醒啲. 家姐剛落鐘, 朋友先入, 我就坐大廳食粒金莎等. 細妹就遲15分鐘出來. 跟住幫我按. 細妹好笑容. 按咗10分鐘已經表明立場, 是正按的. 我其實已知, 所 ...
你是約左8:30嗰兩個?按係幾好,不過接 d booking 就安排得比較亂

引用:
原帖由 呂布小子 於 2019-3-12 06:40 PM 發表 查看引用來源
上星期五終於約到阿妹,試過之後覺得兩姊妹真係各有千秋
或者第日可以考慮一次做家姐一次做細妹
另外想問下有冇師兄試過兩個一齊上:smile_41: ...
我試過兩個一齊按,因佢地 booking 比較亂,我要做兩個鐘,但亞妹唔記得撞左下一位有兩個人同時間做,又咁啱家姐有45分鐘空檔,佢地提議我雙飛,一個做上身,一個做腳。

引用:
原帖由 bankerkong 於 2019-3-15 01:09 PM 發表 查看引用來源
已試家姐,按更途中聽到副離房有小小聲音,自己古
要在格呢房都聽到,我諗要幾大聲下喎?

引用:
原帖由 leglover 於 2019-3-19 12:15 PM 發表 查看引用來源

佢地嘅booking時有混亂, 上次明明直接Whatsapp阿妹約好了時間, 去到佢居然唔係道, 由家姐頂上, 有點不滿.
我次次準時上去,但次次上到去都要等15分鐘以上:smile_13:,我覺得上手客遲到係可以,但你明另知下手客都拖遲點解唔通知聲,唔使下個客趕住上來,但都要等:smile_45:

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-6-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

嗰啲鐘仔唔會喺大街啩?
的確有個鐘仔在大街樓下大閘出面喎:smile_13:

引用:
原帖由 bankerkong 於 2019-7-25 12:50 PM 發表 查看引用來源

無vas ,上多幾次都無引啦
我都同細妹講過,佢開玩笑說會同老闆反應加多個可提供 part 2 的。

引用:
原帖由 CMW188 於 2019-9-24 09:32 PM 發表 查看引用來源
去咗好多次,未見過兩姊妹玩手機,都是很認真工作。
我都係咁話,最多一次起兩次止.

引用:
原帖由 ninechi 於 2019-11-7 08:43 AM 發表 查看引用來源

師兄們請問姊妹係咪又搬左地方?
好似無,點解咁問

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-11-15 10:39 PM 發表 查看引用來源
今天約了細妹做按摩+根骶。手骨唔需要再多講,大師級的她看到我脊骨有彎曲跡象,其中一節脊椎拉鬆了,又有長短腳,又氣虛,好似睇醫生咁。。。

細妹又話原來做完根骶,最好禁慾一天,效果會好啲,所以想出火的師兄要諗清楚忍得住先好做根骶啊。又話打飛機會很傷身,又睇得出你是不是經常去邪骨,天啊。。。

最後她幫我拉2下腰骨,長短腳不藥而癒,無言。 ...
最後她幫我拉2下腰骨,長短腳不藥而癒---我都有搵開細妹,但未至於咁神呀!

細妺返左鄉下星期三返來.

前往最後回覆