正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
39  331.3k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-4-3 12:43 發表 查看引用來源

復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然後家姐先同我做根骶保健,另外嗰位師傅有十多年經驗,都按得唔錯。 ...
昨天又去完按摩,聽家姐說阿妹又遲些才回來

聼家姐話,阿妹今日回來了,遲幾天才正式開工

引用:
原帖由 mark_tw 於 2021-5-24 12:36 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-4-3 12:43 發表 查看引用來源

復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然 ...
阿花我都試過,每人手法不同,各有各好!總之都是按摩高手

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-6-14 17:48 發表 查看引用來源
上年8月後已無去,唔記得揼一part要幾$?
睇你做什麽項目?

引用:
原帖由 linlinlinlin 於 2021-9-9 15:36 發表 查看引用來源
厠所裝修完,不錯嘅場。
兩日前已約好今天去做保健,但是今早掛八號風球,打電話去問有冇照常返工,原來佢哋客人都冇取消,所以都要照常返工。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-10-9 12:53 發表 查看引用來源

兩日前已約好今天去做保健,但是今早掛八號風球,打電話去問有冇照常返工,原來佢哋客人都冇取消,所以都要照常返工。
今天剛去按完。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-12 05:05 發表 查看引用來源

家姊50路冇走鷄。
師兄你老花,要戴返個眼鏡,冇需要侮辱人嘅!

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-12 13:43 發表 查看引用來源

40年前巳經比人叫四眼仔。此版4.5拾路好普通,大把人話可以接受。
人家姊妹相差兩至三年,話到人家50歲,有冇過份啲

引用:
原帖由 ekingjoe 於 2021-12-13 18:11 發表 查看引用來源
Even 50's so what? l think all bros here are looking for good bone skills. Not for others purposes!
雖則沒有什麼目的,只是享受師傅的技術,但是好多人(包括我)都介意年紀大的師傅,最喜歡就是30多至40多,不過50歲,除非一直按開就例外。
太後生多數不夠技術或是冇心機按,所以30多至40多歲的師傅最受歡迎。

引用:
原帖由 normalman2020 於 2021-12-18 12:59 發表 查看引用來源
我一直想找個真正按得好,醫療式的按法,如果可以搞好少少我夜尿多的問題就更好。
多年來試過不同按摩的師傅,有些好,有些普通,有些識少少穴位,有些死用力。
當年網上見到紐文兄提到兩姐妹的手法,心思思試不試好,因為價錢對我黎 ...
難得師兄站出來說返句公道話,老實講問我取資料的都有超過200人,真正去按過的都唔少,之前亦都有師兄出過報告,好唔好大家都心裡有數,只是冇乜人出來說話啫。
至於他們收費不算貴了,冇得同大陸比較,在香港來講,按得好嘅不多,大把收費比他們貴,按得又一般,所以我長期幫襯她們至今,已有100多次了。

前往最後回覆