上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
102  331.3k

一星期前約定?!唔係啩?咁犀利?

引用:
原帖由 jasonhc 於 2020-7-18 11:31 AM 發表 查看引用來源
請問坐得耐腳痹她們可以幫到手嗎? 有冇師兄可以分享地址和電話? 係未一定要預約呢
預約都可能要幾日前,唔預約應該冇乜機會。

疫情嚴重,大家留喺屋企啦。

好似農曆新年前會搬。

引用:
原帖由 q00oman 於 2021-2-24 11:39 PM 發表 查看引用來源

佢哋應該微訊咗新咭片俾熟客
早幾日隔離台已經有新報告
我都有收到佢哋嘅新咭片,不過未有時間上去。

兩姊妹搬咗四個月,前幾日先至第一次上去,距離上一次幫襯,已經超過一年!

疫情反覆,有好幾次想去鬆一鬆都因為唔知第幾波爆發而打消念頭。前兩晚真係頂唔住,實在太攰,一定要去做一轉。

以地點計,比起之前方便;地方亦企理,三間房;浴室都寬敞,唔會話頂手頂腳。

功夫唔駛講,仍然咁耍家,做完個半鐘,下一個客人已經到,證明大把識貨嘅人。

希望疫情盡快穩定退却,可以隨意去多幾轉。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-7-2 03:16 PM 發表 查看引用來源
太多人,好難book到了。
我上星期五諗住睇下有冇運,問下傍晚有冇位,結果當然係食白果。再問星期二呢?有位,於是放工上去嘆咗個半鐘。

預早幾日,應該可以約到。

引用:
原帖由 q00oman 於 2021-7-18 11:30 PM 發表 查看引用來源
你係香討都係新牌仔睇閪到各師兄d post咩
食藥先啦
不要放棄治療
真係多奇人異士。

四月解封後上過去一次,得家姐喺度,細妹喺大陸未返。

佢話重有個跑場嘅師父幫手,不過唔記得叫乜名。

上星期諗住約家姐,約唔到,佢問我想唔想試下阿梅,因為呢排好攰,所以都好試下。

功夫都得,如果同兩姊妹比,阿梅比較硬朗,而且速度比較快,有些少行軍嘅感覺。

受得力嘅網友如果約唔到姊妹花而又骨癮起,搵阿梅都可以止下咳。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆