上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
102  331.2k

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2020-2-6 01:39 PM 發表 查看引用來源
揼骨90分鐘 $400

已根據紐文兄介紹2月4日去試左家姐,功夫到家,完全係大力金剛指。按摩手法正宗,能按出我有輕微頸骨(第二節及第三節)移位,她用手指按該兩個位置時,我亦真的感覺到不同,之後亦幫我即時復位。可以講90分鐘$400 ...
唔駛客氣,大家交流下。祝身體健康!

引用:
原帖由 呂布小子 於 2020-2-9 03:39 PM 發表 查看引用來源
扒下文睇幾頁自然就見到㗎喇!😀
一伸手就有,重邊度會有人慢慢睇,更加唔好講會回帖兼講幾句交流一下!

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-2-11 05:01 PM 發表 查看引用來源
紐曼兄出品必屬佳品😋
Q兄客氣!

自從出咗靡靡同姊妹花呢個帖之後,幾乎冇試過有另一檔值得推介,所以呢段日子都係集中幫襯呢兩檔,有網友私信問重有冇其他好介紹,唯有沙冧講聲鎖你,真係冇。

本來武肺之前去過一檔泰式正骨,諗住試多兩次確定一下水準先講,點知肺炎爆發,唔駛諗,放工即返屋企!

引用:
原帖由 Samsamtann 於 2020-2-13 05:59 PM 發表 查看引用來源
得到版主提示今日去咗試家姐
作為一個年紀輕輕已經周身酸痛嘅我 我周圍搵一個夾自己嘅師傅
講功力 我唸樓上都已經讚不絕口 我都冇乜反對嘅地方 總之一個字 好爽

我今日先知自己原來長期姿勢唔啱有長短腳 又學咗唔 ...
各花入各眼,不過年紀大過阿嬌。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2020-2-16 06:50 PM 發表 查看引用來源
討論區係自由嘅,我相信紐紋兄一直以來出帖,係惠澤社群,相信沒有考慮或故慮過其他師兄另起一帖事件。我亦相信紐紋兄希望大家試過姊妹妹骨之後,只係在討論區中分享試後感。大家繼續開心談骨,別為小菜一碟失去初心。 ...
出帖冇諗咁複雜,撞到覺得可以推介嘅咪同大家講幾句,難得過去好幾個帖都得到大家支持,真係要多謝各位兄台!

有網友出聲話另一個帖,其實大家唔駛上心,咁嘅情況以前有出現過,以後可能會繼續有。以前香討有版主睇場,重複嘅帖同埋一味只問聯絡嘅回覆會剷走,家陣似乎真係冇版主,所以先湧現大批伸手牌。

唯一有啲擔心嘅就係,喺香討有得有段日子嘅網友都知,呢版除咗一般網友攞料之外,亦有執法人員喺度搜集資料,所以以前大部分網友喺俾料時都小心,唔熟嘅都唔敢俾,以免累到人家中蛇。

多啲溝通係好事,不過大家都係小心啲好。

引用:
原帖由 tmgitat 於 2020-3-10 01:09 AM 發表 查看引用來源
纽文兄一向介绍都有保証
唔好客氣,睇下啱唔啱你。

引用:
原帖由 tmgitat 於 2020-3-15 11:22 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄介紹👍🏻
試咗家姐按 ,健談、好力、足鐘,仲講解養生之道,值得捧埸!
唔駛客氣,大家多啲交流!

一排冇上嚟,估唔到有人會為我嗰兩個帖霎氣。人人都可以開帖,百花齊放,但係你開帖時又要踩我,咁我覺得都要講兩句。

姊妹花同靡靡兩個帖都係二零一八年開嘅,開頭梗係反應比較熱烈,隨住時間一耐,自然會較少人講,呢樣好正常。不過過去接近兩年,久唔久重有網友問資料同有回應,所以兩個帖每隔一段日子又會浮上面。兩個帖能夠撑咁耐,都係多得呢度嘅網友支持!非常多謝!

有個別網友開新帖時話我個帖裏面嘅資料舊,而且頁數太多冇人有心機睇,所以就要開新帖提供最新資料云云。

呢幾個新帖,姑勿論係幾個人開定係同一個人嘅分身去開都冇大問題,我都有入去睇過下。可能我眼大睇過籠,又唔覺有乜新料噃。地址冇改、電話冇改、服務類別同收費都冇改,咁有乜嘢資料係我個帖冇而  貴帖有呢請問?

又話有個技師介紹你上去,唔係喺舊帖攞料,所以另開新帖。但係又俾人踢爆你先喺舊帖問聯絡方法,然後用另一個名去開帖,搞咁多花臣為乜?你一句話,冇人會睇幾十頁舊帖啦,等我嚟,咁咪得囉!

開新帖嗰幾位我唔認識,係咪舊網友用新名註冊我唔知,不過好多認識我嘅網友都知我作風,就係我係睇人俾料,因為要為技師著想,係又派唔係又派,派咗俾好人上去掃場就累死人!唔好咁天真以為正骨唔會俾人掃,乜嘢原因俾人掃我唔會喺度講,你有興趣知嘅可以問律師。

有幾位網友仗義出聲,要對你哋講聲多謝!呢兩年嚟社會事件加埋最近嘅疫情,搞到冇心情去試新場,所以只有呢兩個舊帖喺度「獻世」!希望疫情盡快過去,社會經濟恢復,大家可以出去鬆一鬆!

講開又講,西記個帖已經兩年幾,已經好舊囉噃,有冇新網友捱義氣去開個新帖?

引用:
原帖由 eu2292 於 2020-3-27 11:10 PM 發表 查看引用來源
纽文兄,你我不認識的,不过好耐之前曾由你介绍亦由你處得悉一位私人開檔之按摩,佢最初在旺角開檔仲有一位靚妺幫手,之後搬去油麻地劏房開工最後又搬去深水埗開工(我諗你应知誰)而我亦從這技師得到人無我有之服務。(可能其 ...
我知道你講嘅係邊位,呢度好多網友搵過佢。佢嘅按摩功夫唔算最好嗰個,不過佢就得客人,亦有一份獨特韻味,所以搵過佢嘅網友都支持佢。

不過佢已經轉行,大家只能回味。

引用:
原帖由 eu2292 於 2020-3-29 05:34 PM 發表 查看引用來源
現仍有聯络,佢成日叫我上去。之前生意無做現做的保健小生意。不过路程太遠末想上去住,望紐文兄快作其它按摩場介绍
疫情嚴峻,大家都係乖乖咃留喺屋企先啦,暫時都唔駛諗其他場呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆