正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
19  332.0k

正,又有精選
咁攪,孖非今次連菜渣我都幫佢唔到:'):')

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-27 09:47 PM 發表 查看引用來源
菜渣?點解呢史兄?
筆錢用咗喺兩姊妹度,仲邊有錢剩去揾雙非?:smile_27: 無錢想買菜渣去探雙非都唔得 :')
不過扭紋哥出帖例必反應熱烈,睇嚟都要攤抖一輪先好去輪籌

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-28 11:54 AM 發表 查看引用來源
冇咁手緊啩?
又唔收咭:smile_34:

引用:
原帖由 東方硬硬 於 2018-12-28 07:13 PM 發表 查看引用來源
抱著! 好野就快手心理,小弟今日第一時間跟進,亦選擇90分鐘之項目,師父為細妹(因為工作過程中有叫旁邊房的師傅為家姐) 環境及工作表現和妞兄所說一致、的確係師父級。
重點可能小弟比較邪惡 所以開發另外一些技能,不過小弟在此先表明……
不抱希望就不會失望 大家都係支持正骨!保建為主! ...
其實係有栢吐咪直接講囉,反正好似扭紋哥話,我有你未必有 有無,幾多錢,同係咪加時間都係唔少人會有興趣知嘅事,扭紋兄從來無私分享,但佢都唔清楚,你又何必掩掩揚揚?:smile_34:

過兩日應該會有即興時間都想去踫吓運氣,如果如扭紋兄講係中全出身,栢温技術應該無懸念,心大心細揾孖骨好定嗎啡好,分別可能係有無栢吐,但個人覺得媽啡嘅栢吐始終有多少唔湯唔水,到時預算先即興孖骨,踫釘先即興嗎啡,如果三個都唔得閒就 ...就唯有食自己:')

引用:
原帖由 mru_mru 於 2019-1-8 07:43 PM 發表 查看引用來源
已試,一個字「爽」,按埋前列腺
按前列腺痛唔痛?加時加錢幾多?

試過,功夫確實不錯,我認為完勝嗎啡:smile_27:其實尼度資料誤傳頗多,首先兩個唔係姊妹,係親戚,但尼樣唔重要,反正一大一小便是了。亦都無人叫 GG,除非係撞啱有好偶然短暫師傅。兩個亦唔係老闆,老板另有其人:smile_34: 至於栢吐,話有都唔好太信,佢聽打入嚟電話都講清楚係純按摩同治療,仲特登講到明無特別服務 :smile_27: 總括講,係有學過筋骨經脈,知道自己做乜,足鐘咁嘅價錢,係物有所值,但諗住偷雞栢吐應該去揾嗎啡穩陣啲

引用:
原帖由 kfc9902 於 2019-1-10 10:12 PM 發表 查看引用來源

唔係喎師兄西西
是不是兩姊妹就真的不是太清楚
但在閒談間跟我說她姐姐有二十年按摩經驗而她本人也有十六年經驗
所以直覺上可能是兩姊妹吧
但妹妹真的叫GiGi ...
兩個一個姓陳,一個姓李,大嘅叫昆尼,細嘅叫懶西,枱面公司咭片都印得清清楚楚噃 關係我都清楚(189#已 ...),而家講咁多分分鐘已點相,再講我變通輯犯:')

一次過答哂上面兩位師兄帖:  係,細,無

一路都有咁嘅疑問 ... 明明應該預九十分鐘,又可以叫你試吓乜,試吓物,咁約客容乜易失預算?:smile_27: 利申:去過兩次,從來無問過我做其他,亦無試過轉人 :smile_34:

前往最後回覆