正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
28  331.6k

引用:
原帖由 newbegin88 於 2019-9-20 09:50 AM 發表 查看引用來源

相信是附近足仔的姊妹,力水夠,按根位多,受唔慣可能會痛,不過O咸。
試了。今天收早,第一次去,都唔難搵,㩒鐘白撞上去,妹妹開門。
因為冇預約,妹妹姐姐都唔得閒,請來傳說中的第3位osim技師來按。一如師兄所講,力水足,按啲穴位痛到叫救命,但個技師話已經冇用力按,頂佢唔順。
技師話我冇做運動,又成日坐啲肌肉實哂,所以小小力都痛。不過俾佢按完又真係成身輕鬆哂,喜歡鬥力的師兄可以試下😅😅

引用:
原帖由 FZ8 於 2019-9-24 01:40 PM 發表 查看引用來源

近日又去過, 感覺已不像之前,一開始按咗大約5分鐘就有短訊,可能係有人預約, 但整個按摩過程有一半時間都覆短訊,期間只用單手按,情況有點過份, 但基於都去過幾次唔好意思叫佢專心d, 可能因為生意太好 ...
搵OSIM 按, 因為佢唔需要覆信息

今天約了細妹做按摩+根骶。手骨唔需要再多講,大師級的她看到我脊骨有彎曲跡象,其中一節脊椎拉鬆了,又有長短腳,又氣虛,好似睇醫生咁。。。

細妹又話原來做完根骶,最好禁慾一天,效果會好啲,所以想出火的師兄要諗清楚忍得住先好做根骶啊。又話打飛機會很傷身,又睇得出你是不是經常去邪骨,天啊。。。

最後她幫我拉2下腰骨,長短腳不藥而癒,無言。

引用:
原帖由 newbegin88 於 2019-11-16 08:58 PM 發表 查看引用來源

我估所謂長短腳當然不是指天生那些傷健人士,而是因脊椎一些軟組織收縮了引致,亞妹都話我有,一樣拉過,感覺鬆了。不過過了一排,始終會再緊、硬番。😓 ...
師兄對呀, 我都係唔明顯嗰隻, 唔講都唔知.
下星期覆診, 睇下有冇又短番

昨天去覆診, Hea 了3個半鐘, 舒筋活絡但荷包重傷:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 barry9969 於 2019-11-23 09:11 AM 發表 查看引用來源
師兄點樣三個半鐘, 加什麼特別服務, 收費多少?
按摩45分鐘x3, 根骶60分鐘,有多冇少差不多3個半鐘。。。
正過老正,不用想太多🤭🤭🤭

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-11-25 10:11 PM 發表 查看引用來源
錢固然係考慮因素,能夠騰出四個鐘頭出嚟,都唔容易。
年尾清年假,每星期放半日假,無地方去就上去hea下。😁😁😁

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2019-11-27 12:44 AM 發表 查看引用來源

呢個位冇火出咪好慘?😮
附近咁多選擇,真係忍唔住咪去洗洗樓囉😁😁😁

我已經按到上癮, 每星期都上去覆診

引用:
原帖由 newbegin88 於 2019-12-7 23:39 發表 查看引用來源
天氣凍,冇咁旺。🥶🤧
看時段吧. 我每次去, 前後時段都有客預約咗, 冇得加鐘.

前往最後回覆