上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
899  329.7k

正骨姊妹花

呢檔由一對姊妹主理嘅樓上骨,最初係喺油麻地站後面砵蘭街投注站對面,第一次幫襯已經係差不多半年前,之後諗住試多幾次確定一下水準穩定先同大家介紹,點知一路冇時間寫,直到佢哋最近搬咗去豉油街,咁就趁聖誕得閒些少同大家講幾句。

硬件方面,舊鋪無謂再講,新鋪大概四百呎左右,有三間房加一個浴室,全部都寬敞乾淨,唯一唔係咁理想嘅,係樓下好多人,人聲傳到上二樓。

喺舊鋪時先試過細妹,芳名同高妹個英文名一樣,三十尾左右,相貌娟好。一出手,力水足,位置準,手骨好掂,直頭係大師父級數。問多句,原來之前喺西方鐘泉做咗十幾年。問佢係咪佐敦?佢話銅鑼灣、深圳都做過。

試過細妹,當然要試埋家姐。家姐叫昆妮,目測有四字,但係保飬唔錯,樣貌較甜,望落有啲似亞嬌。按摩功夫差不多,相信係師承同一個師傅。

有冇增值服務?我唔係好肯定,新舊鋪夾埋去過四、五次,每次見到佢哋兩個嘅衣著都係T恤長褲。舊鋪時房間放咗一堆紙底喺度,不過又可以唔著,即係全程光豬推油,過程中冇按過嗰度,不過按大髀時就有揩到,符合炳文兄所講少少鹹多多趣嘅享受。幾次我都係正骨,我冇提出要求,佢哋亦冇講其他,就當正骨嚟計,九十分鐘服務,足鐘有突,收費四百,我認為抵。

紐文兄終於有新介紹!👏
一定要支持下!🙌

引用:
原帖由 bononowitzki 於 27/12/2018 05:16 PM 發表 查看引用來源
紐文兄終於有新介紹!👏
一定要支持下!🙌
多謝你支持呀!不過係正骨噃,啱唔啱?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-27 04:52 PM 發表 查看引用來源
呢檔由一對姊妹主理嘅樓上骨,最初係喺油麻地站後面砵蘭街投注站對面,第一次幫襯已經係差不多半年前,之後諗住試多幾次確定一下水準穩定先同大家介紹,點知一路冇時間寫,直到佢哋最近搬咗去豉油街,咁就趁聖誕得閒些少同大家講幾句。

硬件方面,舊鋪無謂再講,新鋪大概四百呎左右,有三間房加一個浴室,全部都寬敞乾淨,唯一唔係咁理想嘅,係樓下好多人,人聲傳到上二樓。

喺舊鋪時先試過細妹,芳名同高妹個英文名 ...
纽文兄講得,一定要試試。可否比多D指示😊😊

引用:
原帖由 k.w.wong56 於 27/12/2018 05:37 PM 發表 查看引用來源

纽文兄講得,一定要試試。可否比多D指示😊😊
提咗你啦,記得覆帖。

一定要十卜樓主好介紹。

引用:
原帖由 gosspplay 於 27/12/2018 05:56 PM 發表 查看引用來源
一定要十卜樓主好介紹。
Thank you Gosspplay!

紐紋兄出文必屬佳品:smile_o12:

支持吓紐文兄嘅新帖先。:smile_52:

正骨都好架,係要花啲時間估地點囉,哈哈。

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-27 05:23 PM 發表 查看引用來源

多謝你支持呀!不過係正骨噃,啱唔啱?
如果冇增值,都係搵番美美!😜
起碼有正又有邪!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆