上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  330.5k

唔見有廣告,應該近藥房同找換店果一格帶左右,得閒去試試,樓主重會會有多少提示?

引用:
原帖由 kamshek 於 2018-12-28 11:36 PM 發表 查看引用來源
:chcz_01:  等紐文兄新介好久了,終於有新要過一排先,呢輪應該爆晒鐘啦﹗  :chcz_06:
咁多人去試,都系遲D先。今日去再響靡靡之音😙😙

引用:
原帖由 東方硬硬 於 2018-12-28 07:13 PM 發表 查看引用來源
抱著! 好野就快手心理,小弟今日第一時間跟進,亦選擇90分鐘之項目,師父為細妹(因為工作過程中有叫旁邊房的師傅為家姐) 環境及工作表現和妞兄所說一致、的確係師父級。
重點可能小弟比較邪惡 所以開發另外一些技能,不過小弟在此先表明……
不抱希望就不會失望 大家都係支持正骨!保建為主! ...
其實係有栢吐咪直接講囉,反正好似扭紋哥話,我有你未必有 有無,幾多錢,同係咪加時間都係唔少人會有興趣知嘅事,扭紋兄從來無私分享,但佢都唔清楚,你又何必掩掩揚揚?:smile_34:

今日天氣凍未去試.問了有乜服務.有一種叫'放血'. 😧 真是要試一試.

今早去了,妺妹揼,正

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-29 08:48 AM 發表 查看引用來源

好似冇廣告。
師兄, 可以詳細d嗎?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-12-28 04:59 PM 發表 查看引用來源

應該好易搵到。
多謝紐文兄好推介
打鐵趁熱,即刻約左昨晚按下先
入房時光豬扒低,家姐開左背先,然後講一陣阿妹做完野就由阿妹繼續按,因為有客來約左做火療(仲好,一次過試哂兩姐妹)翻來覆去拉筋,俾兩姐妹睇哂全相

技術黎講兩姐妹差不多,只係家姐功夫比較更到家,話咁快按完90min,條腰同頸都鬆哂,俾錢時提到有前列腺按,但應該都係講緊正經既按法

thanks紐文師兄(原來我之前已經去過舊鋪),其實兩姐妹都有手作仔...我仲同其中一位開過大哈哈

引用:
原帖由 spiderb1 於 2018-12-29 05:47 PM 發表 查看引用來源

多謝紐文兄好推介
打鐵趁熱,即刻約左昨晚按下先
入房時光豬扒低,家姐開左背先,然後講一陣阿妹做完野就由阿妹繼續按,因為有客來約左做火療(仲好,一次過試哂兩姐妹)翻來覆去拉筋,俾兩姐妹睇哂全相

技術黎講兩姐妹差不多,只係家姐功夫比較更到家,話咁快按完90min,條腰同頸都鬆哂,俾錢時提到有前列腺按,但應該都係講緊正經既按法 ...
學炳文兄講,少少咸多多趣,啱哂我呢種重派溫多於派吐既骨精

引用:
原帖由 mark_tw 於 2018-12-29 03:01 PM 發表 查看引用來源
今日天氣凍未去試.問了有乜服務.有一種叫'放血'. 😧 真是要試一試.
一滴米青,十滴血!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆