上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  331.8k

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-1-9 08:40 AM 發表 查看引用來源

馬會對面足仔,只見一間,店名是花,電話3京頭,不見5字頭的電話。
禾知道了,可能我去錯禾打老道的馬會。

引用:
原帖由 mru_mru 於 2019-1-8 07:43 PM 發表 查看引用來源
已試,一個字「爽」,按埋前列腺
按前列腺痛唔痛?加時加錢幾多?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-1-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

按前列腺痛唔痛?加時加錢幾多?
係唔痛的加時60分鐘388蚊
但我初次做只做淺層按摩
深層次就不知

引用:
原帖由 kfc9902 於 2019-1-9 08:52 PM 發表 查看引用來源

係唔痛的加時60分鐘388蚊
但我初次做只做淺層按摩
深層次就不知
阿姐定阿妹做呀?
會晤會按按下頂唔順射埋?

引用:
原帖由 Ironman8 於 2019-1-9 09:04 PM 發表 查看引用來源

阿姐定阿妹做呀?
會晤會按按下頂唔順射埋?
阿妹做的
會不會頂唔順,應該唔會

引用:
原帖由 kfc9902 於 2019-1-9 09:07 PM 發表 查看引用來源

阿妹做的
會不會頂唔順,應該唔會
呢一拍家姐好似唔會做。

引用:
原帖由 Ironman8 於 2019-1-9 09:32 PM 發表 查看引用來源

呢一拍家姐好似唔會做。
家姐也會,我上次有做過

試過,功夫確實不錯,我認為完勝嗎啡:smile_27:其實尼度資料誤傳頗多,首先兩個唔係姊妹,係親戚,但尼樣唔重要,反正一大一小便是了。亦都無人叫 GG,除非係撞啱有好偶然短暫師傅。兩個亦唔係老闆,老板另有其人:smile_34: 至於栢吐,話有都唔好太信,佢聽打入嚟電話都講清楚係純按摩同治療,仲特登講到明無特別服務 :smile_27: 總括講,係有學過筋骨經脈,知道自己做乜,足鐘咁嘅價錢,係物有所值,但諗住偷雞栢吐應該去揾嗎啡穩陣啲

再次多謝文兄介紹,今天終於試了表姐。足鐘認真,大場出身,有料到位,試過表姐唔想揾第二個。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-1-10 07:48 PM 發表 查看引用來源
試過,功夫確實不錯,我認為完勝嗎啡:smile_27:其實尼度資料誤傳頗多,首先兩個唔係姊妹,係親戚,但尼樣唔重要,反正一大一小便是了。亦都無人叫 GG,除非係撞啱有好偶然短暫師傅。兩個亦唔係老闆,老板另有其人:smile_34: 至於栢吐,話有都唔好太信,佢聽打入嚟電話都講清楚係純按摩同治療,仲特登講到明無特別服務 :smile_27: 總括講,係有學過筋骨經脈,知道自己做乜,足鐘咁嘅價錢,係物 ...
唔係喎師兄
是不是兩姊妹就真的不是太清楚
但在閒談間跟我說她姐姐有二十年按摩經驗而她本人也有十六年經驗
所以直覺上可能是兩姊妹吧
但妹妹真的叫GiGi

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆