上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
898  328.6k

昨天試了根骶,3O分鈡肛門用手指按前列,好有急尿感覺但要忍,所以最好事前小便先,餘下30分阿妹坐在你兩大脾即中間按丸袋及莖身附近穴位,冇套弄及不可打出,叫即日不能打飛机及博嘢。夜尿確順左,不用chok屙,值再試

請問可pm我地點嗎?

引用:
原帖由 condom888 於 2020-10-6 14:25 發表 查看引用來源
昨天試了根骶,3O分鈡肛門用手指按前列,好有急尿感覺但要忍,所以最好事前小便先,餘下30分阿妹坐在你兩大脾即中間按丸袋及莖身附近穴位,冇套弄及不可打出,叫即日不能打飛机及博嘢。夜尿確順左,不用chok屙,值再試 ...
30分鐘手指入曬?咁咪好污租?

有帶指套的唔會整污糟雙手

引用:
原帖由 condom888 於 2020-10-6 14:25 發表 查看引用來源
昨天試了根骶,3O分鈡肛門用手指按前列,好有急尿感覺但要忍,所以最好事前小便先,餘下30分阿妹坐在你兩大脾即中間按丸袋及莖身附近穴位,冇套弄及不可打出,叫即日不能打飛机及博嘢。夜尿確順左,不用chok屙,值再試 ...
咁按法,都有機會走火

有痛症,可以pm地扯嗎

今日百無聊賴, 走上去搵細妹. 打風冇乜客可以慢慢按唔使趕. 見膝頭哥軟組織退化俾細妹攪攪, 希望有改善.

引用:
原帖由 denis789 於 2020-10-9 17:41 發表 查看引用來源
咁按法,都有機會走火
她們的手法點到即止,如果過程中你已走火,即係早洩!
你真係要治療嘞!
建議你做根骶能量,加强你持久性!

根骶能量

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2020-11-7 23:55 發表 查看引用來源

她們的手法點到即止,如果過程中你已走火,即係早洩!
你真係要治療嘞!
建議你做根骶能量,加强你持久性!
天氣開始涼了,最適合做這個根骶能量!

附件

師兄請問可否PM地址?感謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆