上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  330.4k

康美堂新址

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-2-24 23:57 發表 查看引用來源

因細妹還未回港,家姐暫時未告知所有客人。
復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然後家姐先同我做根骶保健,另外嗰位師傅有十多年經驗,都按得唔錯。

求pm,謝謝~~~~

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-4-3 12:43 發表 查看引用來源

復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然後家姐先同我做根骶保健,另外嗰位師傅有十多年經驗,都按得唔錯。 ...
昨天又去完按摩,聽家姐說阿妹又遲些才回來

聼家姐話,阿妹今日回來了,遲幾天才正式開工

[quote]原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-4-3 12:43 發表 查看引用來源

復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然後家姐先同我做根骶保健,另外嗰位師傅有十多年經驗,都按得唔錯。 ... [/quote
星期六想约但冇位,介绍了跑場好似叫亞花,手勢好,正骨一流,感覺還好過兩姊妹,值得推介!

引用:
原帖由 mark_tw 於 2021-5-24 12:36 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-4-3 12:43 發表 查看引用來源

復活節連休五天,昨天準備去找家姐按摩,預約之時間就唔到,她建議找相熟的Part Time 師傅試吓,做完3Part按摩,然 ...
阿花我都試過,每人手法不同,各有各好!總之都是按摩高手

回覆 825# mark_tw 的帖子

Pls pm contact , thanks

上年8月後已無去,唔記得揼一part要幾$?

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-6-14 17:48 發表 查看引用來源
上年8月後已無去,唔記得揼一part要幾$?
睇你做什麽項目?

回覆 829# DAVIDCHAN8688 的帖子

咪寫咗揼骨囉,依家1 part幾$?起碼要3 part

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆