上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  330.4k

回覆 829# DAVIDCHAN8688 的帖子

師兄可以pm鋪名地點嗎

兩姊妹搬咗四個月,前幾日先至第一次上去,距離上一次幫襯,已經超過一年!

疫情反覆,有好幾次想去鬆一鬆都因為唔知第幾波爆發而打消念頭。前兩晚真係頂唔住,實在太攰,一定要去做一轉。

以地點計,比起之前方便;地方亦企理,三間房;浴室都寬敞,唔會話頂手頂腳。

功夫唔駛講,仍然咁耍家,做完個半鐘,下一個客人已經到,證明大把識貨嘅人。

希望疫情盡快穩定退却,可以隨意去多幾轉。

我今天都去咗幫襯, 膝頭哥軟組織退化, 係大髀同膝哥兩邊做拔罐, 睇下有冇改善.

太多人,好難book到了。

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-7-2 03:16 PM 發表 查看引用來源
太多人,好難book到了。
我上星期五諗住睇下有冇運,問下傍晚有冇位,結果當然係食白果。再問星期二呢?有位,於是放工上去嘆咗個半鐘。

預早幾日,應該可以約到。

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-7-14 12:10 AM 發表 查看引用來源

我上星期五諗住睇下有冇運,問下傍晚有冇位,結果當然係食白果。再問星期二呢?有位,於是放工上去嘆咗個半鐘。

預早幾日,應該可以約到。
紐文兄所言甚是,唯有下次早幾天試吓約。

幫妳地推番上去
兩個半小時收8百咁抵都冇人吼
認真好陰公
我地香港人5貴5食架
知無

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70154867&extra=page%3D1

你真係病得好緊要,不過千萬不要放棄治療,我哋支持你❗️❗️❗️

你係香討都係新牌仔睇閪到各師兄d post咩
食藥先啦
不要放棄治療

附件

引用:
原帖由 q00oman 於 2021-7-18 11:30 PM 發表 查看引用來源
你係香討都係新牌仔睇閪到各師兄d post咩
食藥先啦
不要放棄治療
真係多奇人異士。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆