上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
899  329.9k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-12 05:05 發表 查看引用來源

家姊50路冇走鷄。
師兄你老花,要戴返個眼鏡,冇需要侮辱人嘅!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-12-11 18:44 發表 查看引用來源

師兄你老花,要戴返個眼鏡,冇需要侮辱人嘅!
40年前巳經比人叫四眼仔。此版4.5拾路好普通,大把人話可以接受。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-12 13:43 發表 查看引用來源

40年前巳經比人叫四眼仔。此版4.5拾路好普通,大把人話可以接受。
人家姊妹相差兩至三年,話到人家50歲,有冇過份啲

Even 50's so what? l think all bros here are looking for good bone skills. Not for others purposes!

回覆 854# ekingjoe 的帖子

Totally agree with you

引用:
原帖由 ekingjoe 於 2021-12-13 18:11 發表 查看引用來源
Even 50's so what? l think all bros here are looking for good bone skills. Not for others purposes!
雖則沒有什麼目的,只是享受師傅的技術,但是好多人(包括我)都介意年紀大的師傅,最喜歡就是30多至40多,不過50歲,除非一直按開就例外。
太後生多數不夠技術或是冇心機按,所以30多至40多歲的師傅最受歡迎。

我一直想找個真正按得好,醫療式的按法,如果可以搞好少少我夜尿多的問題就更好。
多年來試過不同按摩的師傅,有些好,有些普通,有些識少少穴位,有些死用力。
當年網上見到紐文兄提到兩姐妹的手法,心思思試不試好,因為價錢對我黎講是非常貴。思想仲停留在深圳按60蚊一個鐘。
某日都是向紐文兄拿了聯絡就上去。貴是貴,手法非常好,完全值得。我目的是醫療,所有選擇專找一個按,甘按摩師容易記得我的問題是什麼。按多了幾次已經有明顯好左。
之後某原因離開了香港,近日先回來,知道已經搬了,就問 Davidchan8688師兄拿資料。又再開始我需要的醫療按摩。
時不時都見到有人網上中傷就對姐妹,我不明白點解。但對我個人來講,就非常滿意姐妹的按摩手法。
姐妹人靚不靚,年紀大不大,對我不重要,重點是姐妹兩個都非常好傾,非常難有悶場。
當然,每個客有自己的要求,不是每個客同按摩師都配合。我只是想講我自己的感受,完全滿意姐妹的手法。

引用:
原帖由 normalman2020 於 2021-12-18 12:59 發表 查看引用來源
我一直想找個真正按得好,醫療式的按法,如果可以搞好少少我夜尿多的問題就更好。
多年來試過不同按摩的師傅,有些好,有些普通,有些識少少穴位,有些死用力。
當年網上見到紐文兄提到兩姐妹的手法,心思思試不試好,因為價錢對我黎 ...
難得師兄站出來說返句公道話,老實講問我取資料的都有超過200人,真正去按過的都唔少,之前亦都有師兄出過報告,好唔好大家都心裡有數,只是冇乜人出來說話啫。
至於他們收費不算貴了,冇得同大陸比較,在香港來講,按得好嘅不多,大把收費比他們貴,按得又一般,所以我長期幫襯她們至今,已有100多次了。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-12-18 16:23 發表 查看引用來源

難得師兄站出來說返句公道話,老實講問我取資料的都有超過200人,真正去按過的都唔少,之前亦都有師兄出過報告,好唔好大家都心裡有數,只是冇乜人出來說話啫。
至於他們收費不算貴了,冇得同大陸比較,在香港來講,按得好嘅不多,大 ...
我都有keep住按,這個價錢來說,性價比好高了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-12-13 20:52 發表 查看引用來源

雖則沒有什麼目的,只是享受師傅的技術,但是好多人(包括我)都介意年紀大的師傅,最喜歡就是30多至40多,不過50歲,除非一直按開就例外。
太後生多數不夠技術或是冇心機按,所以30多至40多歲的師傅最受歡迎。 ...
我知道她們是這個年齡層的。另外想說,我找她們按就是要解決身體的痛症毛病,這跟她們的年紀或相頭有甚麼關係?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆