上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
900  330.4k

引用:
原帖由 gti1620 於 2021-12-18 18:17 發表 查看引用來源

我知道她們是這個年齡層的。另外想說,我找她們按就是要解決身體的痛症毛病,這跟她們的年紀或相頭有甚麼關係?
你去過當然知道,只是未去過的會被影響到啫!

如果有得選擇,同樣是按得好,但是年紀太大,樣子我要閉著眼按摩的,我都試過幾個,我寧願選擇年紀冇咁大及順眼樣子嘅,大部分人都會這樣做。

引用:
原帖由 chanpaul 於 2021-12-18 18:07 發表 查看引用來源

我都有keep住按,這個價錢來說,性價比好高了
師兄說得對呀!
我試過有些按前列腺60分鐘600,甚至貴些都有,都是不外如是,最終目的同你出火,可能適合某些人士,但這裡是正宗前列腺按摩,是有所不同。

不經不覺差不多封關兩年了。新的一年祝大家新年快樂!虎虎生威!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-2-1 02:10 發表 查看引用來源
不經不覺差不多封關兩年了。新的一年祝大家新年快樂!虎虎生威!
呢排疫情嚴重,做佢哋按摩行業就慘囉

[quote]原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2022-3-6 22:08 發表 查看引用來源

呢排疫情嚴重,做佢哋按摩行業就慘囉 [/quote】
不經不覺三個多月了,終於可以正常返

四月解封後上過去一次,得家姐喺度,細妹喺大陸未返。

佢話重有個跑場嘅師父幫手,不過唔記得叫乜名。

引用:
原帖由 Neumann 於 2022-5-17 21:13 發表 查看引用來源

早幾日上過去 試過呢個外援 揼骨都可以 但係居然P2喎

引用:
原帖由 825 於 2022-5-18 13:56 發表 查看引用來源

早幾日上過去 試過呢個外援 揼骨都可以 但係居然P2喎
P2 收你幾多錢❓🙏🙏

引用:
原帖由 Neumann 於 2022-5-17 21:13 發表 查看引用來源

聽家姐講8月中阿妹就會返來了,咁各位師兄想預約兩姊妹,就容易啲喇

正骨

ching pm,please

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆