上一頁下一頁
發新話題

正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
102  330.7k

引用:
原帖由 pikachu760914 於 30/12/2018 03:10 PM 發表 查看引用來源
謝紐文兄又有新分享....
我都係鐘意有正有邪多D..
所以都係搵婓婓O岩我D...:smile_35::smile_35::smile_35:
p.s:祝紐文兄和各師兄...新年快樂...
大師兄唔駛客氣,按自己喜好行事就好。祝你新年快樂、事事順利!

引用:
原帖由 knpp2007 於 1/1/2019 02:19 PM 發表 查看引用來源
係唔係公海沖身?
開帖有講,三間房加一個浴室。

上面幾位網友客氣啦,我本住試過覺得好先至同大家介紹一下,啱唔啱你哋就要你哋自己先知道,大家多啲交流下。

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 5/1/2019 10:59 AM 發表 查看引用來源

呢位師兄小心比人點相!
太清楚有時不妙!小心小心!
有道理!

引用:
原帖由 Ironman8 於 5/1/2019 07:20 PM 發表 查看引用來源
又終於試埋阿表妹啦。
個人喜歡阿家姐手骨多啲。有力位準同好有經驗。按完一身鬆哂。
家姐細妹都試過,我個人覺得家姐手骨比較夾我。

佢兩個有同我講過,不過再多講就涉及人家私隱,無謂。正如好多樓上骨師父會同你講佢哋係單身冇老公冇男朋友,你哋又有幾上心?

親姊妹又好,表姊妺又好,甚至係契姊妹都好,最重要功夫係咪到家?收費係咪合理?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 10/1/2019 07:48 PM 發表 查看引用來源
試過,功夫確實不錯,我認為完勝嗎啡:smile_27:其實尼度資料誤傳頗多,首先兩個唔係姊妹,係親戚,但尼樣唔重要,反正一大一小便是了。亦都無人叫 GG,除非係撞啱有好偶然短暫師傅。兩個亦唔係老闆,老板另有其人:smile_34: 至於栢吐,話有都唔好太信,佢聽打入嚟電話都講清楚係純按摩同治療,仲特登講到明無特別服務 :smile_27: 總括講,係有學過筋骨經脈,知道自己做乜,足鐘咁嘅價錢,係物 ...
史兄係大定細幫你按?即興有位?

引用:
原帖由 lostergundam 於 11/1/2019 05:55 AM 發表 查看引用來源

又多位嗎啡?
史兄所講嘅嗎啡咪係靡靡囉!

引用:
原帖由 mark_tw 於 25/1/2019 01:08 PM 發表 查看引用來源
剛剛試了,房間大,師父正,按得好,正骨讚,下次要試根骶。多謝樓主推介。
Mark哥我都估到會啱你。

引用:
原帖由 tubeful 於 18/2/2019 11:30 AM 發表 查看引用來源
上星期尾由去按, 師傅級, 全程很到位確實一身鬆哂.價錢合理, 感謝紐紋兄推介.
引用:
原帖由 joejoesenior 於 20/2/2019 04:57 PM 發表 查看引用來源
多謝纽文兄來料,今午試左。總结得三個字:無得輸!成身鬆晒,再謝纽兄!
唔駛客氣!就係認為呢兩姊妹嘅功夫確實到家,而且收費相宜先至膽敢向大家推介。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆