正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
19  331.1k

引用:
原帖由 乜都刪正羚羊 於 2019-3-20 10:41 AM 發表 查看引用來源

我諗佢哋都係知道自己如果陣間冇客咪試吓推介下前列腺按摩,咁正常梗係希望賺多400就400,
我相信佢哋如果有客都唔會格硬做要下一個客改時間,正例如好似有啲師兄佢有推介有啲佢冇推介可能都係咁原因 ...
佢哋兩個人隨時互補彈性應該大啲,例如剛好一個有半個鐘空檔就可以叫你做多拍,下個等等或換人接手便或者出現,開得個場預約落部一定有,使用彈性服務用盡時間相信亦有,上面亦不只一個帖提過改變安排同換人情況。只要唔過份,亦可接受
我去兩次安排都無投訴,下個星期應該會安排第三次:smile_34:

又係今日睇真啲時間 只會點到即止,唔係怕版主,係怕講多被點相
根底,我試過,痛與否,因人而異,中醫話,不通則痛,但我認為作用有限,認為多推多通,有待信者引證,但既然眼光光單向俾佢抽水,自己卒卒巢巢大概都可以,包互抽就唔同講法
姊妹,事實兩個係手法有多少分別,阿妹按穴位為主,嚴格嚟講,妹妹學術支持較足,姊姊以出面通用嘅推按為主,兩個都要力有力,你無要求計姊姊出手較重,如有多少痛患求針對性,應該揾妹妹,如按摩推背鬆馳筋骨,揾姊姊
性格,兩個都可以健談,但妹妹說話同性格較收歛,姊姊對答轉數較快,有時會帶小小味,不過仍係始於鹽,止于行:smile_27: 會唔會熟能生炒,唔敢講,但目測兩個都未致於期望有得幾大:smile_34:
即興,換人 ... 我都被換人,所以上面話揾邊個其實可能結果得啖笑,兩個留守似乎相當"自由",部份原因係其實唔太滿約,即興有可能咁啱一個自由了去,亦可能某些時段傳統上特别繁忙撞鐘,所以無位,其實,一日一人話大約四五客,十二個鐘,應該都有唔少空檔,所以想雙飛絕對有機會,至於2x90 值唔值,自己決定
以上個人數次肉體橫陳後了解同意見,無情感成份,可聊作一夫之言作參考:smile_34:

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-3-20 04:59 PM 發表 查看引用來源
其實佢哋操守都幾專業
上次我要早上先得
本身約10:00
但佢地因為本身有客約12:00
而我又要揼90+60
佢地都特登安排9:30
嚴格嚟講,佢哋早上 10:30 先開工到晚上 10:30,十二小時:smile_27:

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-4-16 10:43 PM 發表 查看引用來源

真笨,仍然唔多明白箇中奧妙,不過兄台你自己過癮而姊妹又唔詐你形就得啦!
點會詐形?分分鐘佢哋都忍得好辛苦,誰知道? 我一把年紀,就點收肌都無乜反應:smile_27:

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-4-16 11:42 PM 發表 查看引用來源

無反應 咁就啱啦
俾姐妹探肛
打通任督二脈
佢會話: 無反應就啱嘞,証明你路路暢通 ...
心裏點講,就係佢先知

基本上係你需要,而家大熱天時,成身汗點唔要沖?:smile_27: 做前做後我都沖過,有次表妹話啲油係好嘢唔會立又無味,如果無需要就由得佢滋潤吓皮膚啦,結果我都無沖

引用:
原帖由 gout1224 於 2019-6-6 03:23 PM 發表 查看引用來源
到了油街 係戲院 公厕 行了幾個圈 都找不到 有人可以通知我
去到城隍廟,都揾唔到個簽筒?:smile_27: 做人嘅嘢,高瞻一啲,企喺戲院,舉頭望燈牌,堂堂美美在眼前:smile_34: 入口生抽街

我去過幾次,兩姊妹都認得我,但從來無叫我買套票,可能我去得嚟神經刀,一個禮拜兩次試過,三個月唔見又試過,大約知我無厘頭,不過叫我都會禮貌 say no :smile_34:

引用:
原帖由 FZ8 於 2019-6-26 01:38 PM 發表 查看引用來源

紐紋兄,自從姊妹花之後都未有新發現, 請問是否有發現但未公佈呢?
如果在佐敦上海街一帶又有無提議呢?
雖然我同扭兄從來相互欣賞(我話咋),我從佢處得着數亦唔少,但師兄緣何馮京作馬涼?:smile_41:

引用:
原帖由 148RICKY148 於 2019-7-25 05:20 PM 發表 查看引用來源

我都同細妹講過,佢開玩笑說會同老闆反應加多個可提供 part 2 的。
好早佢都講過話太忙時(帖初出時)會揾"集團"(佢哋老闆其實攪大陸香港按摩美容)美容嗰邊師傅過嚟幫,但一則全身按摩比美容按摩辛苦,二則可能無外快,所以來過一兩次都唔再應酬,但如果而家請個 vas 技師,分分鐘生意傾斜哂去佢度 坦白講,兩姊妹樣貌身材,都係中庸而已,就算自己做埋 vas, 除非夠狂放,亦未必太吸引,我睇倒不如踏踏實實,做番基本按摩,咪推銷咁多加錢通乜通物,甚至減番多少(260/350雙鐘),密食當三番,無 vas,大件抵食真功夫,反而會去多兩次:smile_34:

前往最後回覆