正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
28  330.6k

引用:
原帖由 Neumann 於 2020-2-11 14:49 發表 查看引用來源

一伸手就有,重邊度會有人慢慢睇,更加唔好講會回帖兼講幾句交流一下!
脷申: 我最初都係爬文自己白撞上去的

引用:
原帖由 Samsamtann 於 2020-2-13 17:59 發表 查看引用來源
得到版主提示今日去咗試家姐
作為一個年紀輕輕已經周身酸痛嘅我 我周圍搵一個夾自己嘅師傅
講功力 我唸樓上都已經讚不絕口 我都冇乜反對嘅地方 總之一個字 好爽

我今日先知自己原來長期姿勢唔啱有長短腳 又學咗唔 ...
似乎長短腳問題都幾普遍........

引用:
原帖由 呂布小子 於 2020-2-15 19:17 發表 查看引用來源
如果係自己發掘到嘅地方同技師,開帖講自己嘅經歷,絕對無問題!
但係從人哋個帖得到資訊,唔喺原帖覆帖,另外開一個帖,係騎刦!
等我又騎劫細妹, 出番個正骨細妹帖先

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-2-21 20:06 發表 查看引用來源
亞妹有排未開得工,師兄想騎劫都要等多陣先。😂

另外我對她們兩姐妹有信心,就算有好人放蛇都不會出問題的。
唔緊要, 咪等下囉, 按摩又唔係食飯返工, 去少啲又唔會死既

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-2-21 20:38 發表 查看引用來源
你留意掛counter旁的收費表,是寫住特價的
不過我諗黎緊既經濟狀況, 要提價可能有點困難了........

細妹話來來去去都只做熟客, 很少新客, 似乎之前問資料的, 多數問完就算,  或者時間不就吧.

疫情緩和可以再上去搵細妹按, 水準依然, 打完波對腳繃繃緊, 按完成身輕鬆哂.
雖然我冇乜試過其他正骨, 但相信她們的技術是數一數二, 有紋有路, 絕對可以一試.

今日百無聊賴, 走上去搵細妹. 打風冇乜客可以慢慢按唔使趕. 見膝頭哥軟組織退化俾細妹攪攪, 希望有改善.

我今天都去咗幫襯, 膝頭哥軟組織退化, 係大髀同膝哥兩邊做拔罐, 睇下有冇改善.

前往最後回覆