正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
7  331.0k

引用:
原帖由 148RICKY148 於 2019-11-16 07:06 PM 發表 查看引用來源

最後她幫我拉2下腰骨,長短腳不藥而癒---我都有搵開細妹,但未至於咁神呀!
有無咁神奇,我高低膀(shoulder)唔知有無得醫?

正骨姊妹花

家姐四十左右,相貌娟好。舉手投足都風騷又迷人。仲有一份獨特嘅女人味道,力水足,位置準,手骨好掂
功夫到家,完全係大力金剛指,有少許頂唔順。按摩手法正宗,能按出我骨位有問題,,rather talkative,又讚我直腸好順滑,但彈我輸精管有閉塞。60+60,足鐘。

引用:
原帖由 kamsh圖离證ek 於 2020-3-14 11:55 發表 查看引用來源

家姐 的確比 細妹 較有風韻,染埋髮有少少鬼鬼哋,佢習慣開波前問清楚做咩plan先開工。根骶60mins 4百,正骨單鐘45mins 2百/雙鐘90 mins 4百,好似未試過60+60。 ...
有圖為証:

附件

回覆 702# newbegin88 的帖子

use google map  or centamap,then you can chase the bldg location

引用:
原帖由 newbegin88 於 2020-3-25 20:31 發表 查看引用來源

師兄,借你#681幅圖用下,驚人睇唔清楚!
估吾到那麼受歡迎

回覆 731# picky 的帖子

你地唔洗剩係問佢攞料,其他C兄都可以架,他們都有包膠番。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2021-2-16 18:24 發表 查看引用來源
師兄,年初七正式開工,在油麻地新店,記得先預約呀!
呢位人兄做咗康美堂的代理人

yes , that is she

前往最後回覆