正骨姊妹花

收藏  |  訂閱
7  331.2k

:chcz_01:  等紐文兄新推介好久了,終於有新嘢﹗不過相信要過一排先,呢輪應該爆晒鐘啦﹗  :chcz_06:

真係要紐文兄俾多點提示先得,有出廣告的嗎?好似唔覺有鼓油雞。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-2-3 05:03 PM 發表 查看引用來源

C兄,係前日定三四日前,細妹以回鄉!
:chcz_08:  咁家姐都好搏吓喎,未知初八細妹回歸未呢﹖會唔會都係得家姐獨撐大局。  :chcz_06:

佢大廳係有擺咗呢張banner,裡面係有套票;不過就未叫過買囉﹗

*圖片已去掉店名和電話,若仍犯規的話,請版主通知,即刪﹗

引用:
原帖由 Neumann 於 2019-7-28 06:04 PM 發表 查看引用來源
我冇收過電話噃。
:chcz_06:  我V7前後收過3次訊息,除第一次問過原來係細妹sent來,後兩次做緊嘢都唔得閒無覆到﹗ :chcz_05:

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2020-2-2 13:23 發表 查看引用來源

紐文兄有無試過 老尖津津樂道果位玻璃之心?
如有,比較你之前果幾位又如何呢?
  師兄,而家呢度188Channel已經唔再喺香討,香討已無咗成人版,而家成人版已轉移到UWANTS,好多之前嘅規則已開放咗,所以唔再需要隱隱晦晦咁,正式開名/一般露點相都冇問題﹗ 因為都唔知版主誰屬,相信只要唔太離譜應該出得街﹗  

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-3-5 21:33 發表 查看引用來源
家姐四十左右,相貌娟好。舉手投足都風騷又迷人。仲有一份獨特嘅女人味道,力水足,位置準,手骨好掂
功夫到家,完全係大力金剛指,有少許頂唔順。按摩手法正宗,能按出我骨位有問題,,rather talkative,又讚我直腸好順滑,但彈我輸 ...
家姐 的確比 細妹 較有風韻,染埋髮有少少鬼鬼哋,佢習慣開波前問清楚做咩plan先開工。根骶60mins 4百,正骨單鐘45mins 2百/雙鐘90 mins 4百,好似未試過60+60。

引用:
原帖由 825 於 2022-5-18 13:56 發表 查看引用來源

早幾日上過去 試過呢個外援 揼骨都可以 但係居然P2喎
  咁攪笑,佢兩姊姐都唔會提無Part 2服務,居然俾個外援做壞招牌。

前往最後回覆