河內

收藏  |  訂閱
14  5.4k

河內

到左36小時嘞,完全冇idea应该点揾食。
一到就比immigration 玩,話我早到,要send back to Cambodia. 我話 no problem。心惗,嚇大㗎,未驚過。重好,番去多玩幾日。其实我个柬蒲寨evisa都用完,佢点送我番柬呢,真系,之后又死死地氣比我入。其实我个柬蒲寨evisa都用完,佢点送我番柬呢,有系?
越南过年放四曰假,河内去老街,火車同巴士都满哂,而家滞留係呢度,等。
河内熟悉嘅c 兄指引小弟一下,应该点先揾到食,唔該哂。

河內未去過, 胡志明我去過, 基本上就係邪骨, 街邊雞頭, 同 we chat.  

引用:
原帖由 kk7649 於 31/12/2018 11:10 發表 查看引用來源
河內未去過, 胡志明我去過, 基本上就係邪骨, 街邊雞頭, 同 we chat.  
多謝師兄仗義相助

引用:
原帖由 kk7649 於 31/12/2018 11:10 發表 查看引用來源
禽晚就係we chat 既 people nearby 睇到自稱係女人既唔到十個,相信雜腫嘅摸掌伸唔過去。
只有一個似唔係正經人,話大學生喎,完全唔打字,發文字圖,叫你比紅包,買視頻既,問攞28蚊。心唸,我支USB入邊乜能視頻都有,比錢為乜。weChat搵唔到食。

引用:
原帖由 4inet.1 於 2018-12-31 12:48 PM 發表 查看引用來源

禽晚就係we chat 既 people nearby 睇到自稱係女人既唔到十個,相信雜腫嘅摸掌伸唔過去。
只有一個似唔係正經人,話大學生喎,完全唔打字,發文字圖,叫你比紅包,買視頻既,問攞28蚊。心唸,我支USB入邊乜能視頻都有,比錢為乜。weChat搵唔到食。 ...
依個明呃錢

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27613928&extra=page%3D2
得閒扒下文

去富都,全河口最安全

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-1-7 12:23 AM 發表 查看引用來源
去富都,全河口最安全
河内才对

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 kk7649 於 2018-12-31 11:10 AM 發表 查看引用來源
用zalo,越南版V7

前往最後回覆