上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 一個女人的後夫妻情慾生活(完)

收藏  |  訂閱
153  59.4k

一個女人的後夫妻情慾生活(完)

前言

一個大約三十歲,重係處女嘅女人終於結婚,同老公有過第一次性行為之後,佢就好似人類被普羅米修斯教識用火一樣懂得咩係慾火,慾火不單將佢個身體燃燒起黎,重漸漸蔓延開去。

第一章.按摩

泰國一間出名嘅按摩店內,一個三十歲嘅女人脫晒身上衣衫,背瞓喺一張按摩床上等按摩師,有一個女服務生跟住喺佢背上蓋上一條大毛巾然後出返去,冇幾耐佢聽到推門聲,佢抬頭一望,見推門入黎嘅係一個佢之前已經揀左嘅泰國男按摩師。

男按摩師精壯又俊俏,佢臉上即時露出滿意嘅笑容,男按摩師亦對佢微笑一下,用發音不正嘅廣東話同佢講:「小姐,你好。」個女人叫Nadia,樣貌斯文而娟秀,回答男按摩師:「你好,你可以開始。」男按摩師帶住微笑點頭,伸手拉開條大毛巾,露出Nadia滑溜嘅背脊,渾圓嘅屁股,修長一雙長腿。

男按摩師跟住倒啲香油喺一雙手掌上,搓勻之後從Nadia頸背開始慢慢一路抹到落到去小腿,Nadia感受到一雙輕巧嘅手為佢按摩小腿,一雙手掌跟住漸漸向上移到大腿,當按摩大腿嘅時候,唔知個男按摩師係有意定冇意,咁啱碰到Nadia個閪,不過Nadia冇出聲話佢,重好輕微噉呻吟左一聲。

Nadia背面畀男按摩師按完之後,男按摩師示意佢轉身要按佢正面,佢毫不考慮即刻轉身,任得男按摩師睇佢全裸嘅身體,男按摩師見佢有一對粉紅色乳頭,挺拔型嘅波,一個緊細而冇毛嘅閪,用發音唔正嘅廣東話講:「你身材好好,好吸引男人。」Nadia笑笑口話:「你噉識講嘢氹女人,我畀多啲小費你。」

男按摩師話:「多謝。」然後從頸開始為Nadia按摩,重順勢輕輕撫摸佢對波,令Nadia又再次微微呻吟,一直按到落對腳嘅時候,重有意冇意之間摸到Nadia個閪,攪到Nadia有啲興奮,個閪重有啲滲水。

男按摩師同Nadia按摩完佢整個身體後,竟然提出:「我可唔可同你做愛?」Nadia有過一刻衝動想答應,又想要佢幫自己自慰,然而最後都係話:「唔好嘞。」男按摩師有啲失望,Nadia跟住指一指佢條已經撐起晒嘅褲:「不過我可以同你含。」男按摩鬆開條褲,露出一條又長又粗嘅撚。

Nadia有啲意想不到佢係撚會係噉,嘩左一聲之後重不禁話:「我老公差得遠。」跪喺佢面前張口含佢條撚,佢條撚塞滿晒Nadia個口,令佢得到以前同老公含嘅時候得唔到嘅滿足感,男按摩師都畀Nadia含得好興奮,重不禁講左幾句泰國話,Nadia雖然唔明佢講啲乜,不過從佢嘅語氣聽得佢係十分享受。

Nadia之所以身在泰國,係因為佢老公本身係泰國華僑,依家打算返泰國發展生意,會有一大段時間留喺度,佢曾經提跟埋佢老公一齊去泰國,佢老公唔答應因為要佢睇住呢邊嘅生意,所以佢唯有不時飛去泰國探佢老公,佢老公自然要同佢搞嘢,但係每次當佢開始興奮嘅時候,佢老公都總係好似以前一樣噉力有不逮,令到佢十分之困擾。

就因為噉,Nadia今次探老公嘅時候,索性唔再同佢搞嘢,佢老公縱然好唔滿意,亦自己知自己事,唔再勉強Nadia,Nadia臨走嘅前一日,想起有朋友叫佢一定要去試下一間喺泰國好有名按摩店,於是佢就動身去嗰間按摩店,入到店內見啲按摩師竟然全部都年輕俊男,個心不其然急速跳動。

男按摩師口爆Nadia之後,Nadia好滿意噉著返晒啲衫,重真係畀左好多小費男按摩師,男按摩師好開心,有女人同佢含撚又有小費收,再用唔正嘅廣東話對Nadia講多謝,Nadia滿臉笑容,好輕鬆噉離開按摩店,返到屋企佢老公見佢好開心噉,就問:「你心情好好喎?」佢笑一笑話:「係咩。」

第二日Nadia要離開泰國,喺泰國機場候機室內等緊上飛機嘅時候,用手機睇一個網上作者netsee喺一個討論區發佈嘅色情小說,其實佢之前已經睇完晒netsee寫嘅第一個故事「淫妻愛接客」,重心諗:「係唔係真架,有女人會噉做?」依家追緊第二個故事,不禁想像netsee究竟係咩男人。

正呀,支持有下文💪💪

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-1 09:11 AM 發表 查看引用來源
正呀,支持有下文💪💪
一定會有

支持有下文

引用:
原帖由 ctbsum2 於 2019-1-2 11:44 AM 發表 查看引用來源
支持有下文
冇問題

:smile_o10: 細而冇毛嘅閪

引用:
原帖由 micro312 於 2019-1-2 02:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10: 細而冇毛嘅閪
真係好正架, 妹妹仔感覺:smile_47:

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-1-3 03:42 PM 發表 查看引用來源
多謝

期待著
也想知Nadia回港後會怎樣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆