[原創作品] 一個女人的後夫妻情慾生活(完)

收藏  |  訂閱
5  59.5k

引用:
原帖由 netsee 於 2019-2-4 02:03 AM 發表 查看引用來源
過年前最後一發, 新年快樂
期待新年後更新!!

引用:
原帖由 netsee 於 2019-5-16 05:48 PM 發表 查看引用來源
第二十四章.遇襲
Lesia任由Newton除晒佢啲衣衫,Newton一雙手從佢背後游走佢嘅裸體,Lesia主動話:「我要為你含。」轉身跪低幫Newton除低條褲,握住Newton條撚係噉含,直到Newton抽返條撚顏射佢,佢微笑話:「你條撚嘅口感好好,我好鐘意含呀。」

Newton急不及待推Lesia落床要屌佢,佢亦都分開對腳任得Newton插入自己個閪,Newton不停抽插佢嘅時候佢亦 ...
好好睇, Newton真系偶像之中嘅偶像!!

引用:
原帖由 netsee 於 2019-6-4 04:12 PM 發表 查看引用來源
第二十七章.招待
「你係點識Coral架?」Newton屌完Nadia之後, 兩個全身赤裸嘅人瞓喺床上傾偈,Nadia好奇問:「佢好似對你好好噉。」

「其實識佢嘅過程都幾特別。」Newton攬住Nadia話:「你想知我就講畀你知。」將佢點識Coral嘅過程講晒畀Nadia知。

Nadia聽完之後話:「你真係好叻,Les都畀你改變為淫女,重令你發達。」Newton搖摇頭:「我從來都無考 ...
好好睇, 期待更新!!

引用:
原帖由 netsee 於 2019-6-10 08:03 AM 發表 查看引用來源
第二十八章.知人口臉
Chris為Nadia安排一定嘅行程,沿途都係入住高級酒店,食最名貴嘅食物,等佢可以好舒服噉暢遊大江南北,Nadia開始嘅時候有啲唔慣,後來享受過Chris嘅高級招待,漸漸同Chris有講有笑,最後話:「咁大個女都未試過咁嘆。」

Chris提議:「你喜歡的話可以留耐一點,我還有些地方想帶你玩。」Nadia搖頭:「不用了,我已經玩了很久,是時候要返回去。」Chris話: ...
正, 返嚟例執一劑先!!

引用:
原帖由 netsee 於 2019-6-21 04:40 PM 發表 查看引用來源
第二十九章.撞到正
Nadia坐喺放滿左水嘅浴缸中同時閉起雙目養神,腦中不禁諗起畀Chris屌嘅事,重覺得畀佢屌其實都幾爽,Newton唔知Nadia已經返左黎,帶左Mini同Ena兩個妹妹仔返屋企玩3P,兩個妹妹仔一入屋已經主動除衫,Newton搖頭一笑:「咁細個就咁淫。」

Mini同Ena聽到Newton噉講:「你都要除衫。」伸手去為解Newton啲衫鈕,Newton任由佢地為自己除衫 ...
Newton聽完之後, 逐個炮製!!

支持樓主, 期待新作

前往最後回覆