上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 便利店夜更女經理.與.兼職小伙子

收藏  |  訂閱
64  17.8k

多謝各位 ... 小弟岩岩睇返近一年半既POST文 , 
發現今次係我呢年半以來 , POST文48小時內回覆最多既一次
亦係最快衝上10個讚既一次 , 所以我真係好開心 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
為左報答各位既錯愛 , 小弟一定會盡量用心回覆 ,
但因為小弟直到1月9日前都有少少忙 , 所以唯有分兩次回應 ,
希望各位見諒

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2019-1-1 07:04 PM 發表 查看引用來源
回魂兄真的好喜歡寫老中女,今篇又來寂寞嬸嬸引誘男同事,間便利店好方便,有好多用具,隨時有套用🤣🤣
... 我原本唔係咁唸住咁寫架 ...
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

如果寫熟女發情既作品 , 近年半其實己經有<工會女幹事><希臘女社工>
<淫亂姐妹花> ... 講真 , 連我自己都覺得有一D密

我原本唸住今次係寫到好似<癱瘓病人與保母阿姨><催眠武打女星>咁 ,
係主打 "輕口味" 同 "貼地向" 架 , 希望比觀眾既感覺可以係
情感主導>情慾主導 ... 但睇來我好似失敗左 ^.^"
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

( ... 我自己甚至覺得<催眠武打女星>寫得好過<癱瘓病人與保母阿姨>)

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-1-1 08:47 PM 發表 查看引用來源
中女至係好嘢 !!!!
多謝M兄支持 !!!

其實本文既源起 , 係因為小弟有次睇報紙睇到一單社會案件 ,
係一個後生仔戀上女總理拍拖 , 後來女總理不甘被分手 ,
而用刀傷害左個後生仔 ...

就係呢單野令我覺得 , 現今社會唔介意年紀既職場可能好多 ,
呢類介乎戀人同SP之間既姐弟戀 , 所以忍唔住想寫下 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 waikit123 於 2019-1-2 01:01 AM 發表 查看引用來源
多謝W兄支持 !!!

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-1 05:43 PM 發表 查看引用來源
自從那次之後,阿信不時趁沒人注意,便走過來非禮我,拍一拍我屁股、或者偷抓一下奶子;在宵夜的時候,他更是常常死纏爛打,嚷著要我替他幹點口活,要是不從,便對我不停上下其手、直到我忍不住就範..不過,我每次幹完口活,他都會主動抱著我、在我耳邊說著:「霞姨,你真的很溫柔啊,多謝你!」~雖然他那時,雙手又己經不安份了,但想到年老色衰的我,竟然還有這個大男孩寵愛著,心裡又不禁甜蜜起來呢..

因為我是夜間 ...
睇完整篇,不俗
不過小弟睇唔明嘅係,霞姨係貪就手定係咩原因而揀件剛破處嘅靚仔做sp?

霞姨久旱逢甘露,應該會連場大戰

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-2 01:54 AM 發表 查看引用來源

呢一張圖,本來打算貼喺浪花兄篇雲姑度,但又驚破壞咗佢嘅意境,咁就送畀霞姨啦,都一樣啱用:smile_o01:
40歲未夠嘅女人,仲有大把靚女,點解將霞姨寫到好似好老咁 ?:smile_41: ...
霞姨40歲未夠???
米兄可能有少少誤會勒 , 等小弟剪兩小段落黎 , 米兄就會明白架拉 :
====================================
後生時又以為,靠那些男人可以過一世,到快40歲人老珠黃拉,男人們都不要自己了,才迫著出來工作,這年紀還沒工作經驗,還可以找到甚麼工?找到這份就己經不錯了..
====================================
話說回來,這己經是我七八年來,第一次觸碰男人的小弟弟,沒想到是這樣的場景..
霞姨後生果陣係一個 "FULL TIME GIRL FRIEND" , 係靠男友比錢過活 ,
係後來近40碎果陣 , 開始花殘粉  無男友肯養佢 , 先迫住出來搵工 , 搵到E+呢一份
而故事發生果陣 , 離佢同上任男友扑野己經7-8年 ...
所以霞姨既年紀 , 大概係37/38碎+7/8碎 , 即係44-46左右

其實 , 想像原形既霞姨都唔會太差 , 咁當然唔會有謝安琪  佘詩曼  陳煒果D咁正拉 ,
因為我覺得咁正既熟女 , 即使去到44-46 , 都無咩機會淪落到要做便利店 ...

而更加說服唔到自己既係 , 咁正既熟女 , 點會肯願意無條件咁比死窮鬼阿信扑 !!!
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
(呢樣都算係呢個故事 , 成唔成立既重點 ... 小弟今次想著重係 "貼地" 同 "情感" ,
所以會寧願選擇要真實感 , 而放棄女主角既美感 ;
或者咁講 , 當呢個故仔係AV咁拍 , 但係係用佘詩曼拍 , 你都唔會代入到拉)

係喎 , 米兄張圖真係好好J , 可唔可以話我知 , 套卡通叫咩名???
等我自己SEARCH來J 下丫麻 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(本來整左幾張霞姨想像原形圖出來 ... E+我都係免得過都唔好獻醜勒)

引用:
原帖由 headlinenews 於 2019-1-4 02:19 PM 發表 查看引用來源
睇完整篇,不俗
不過小弟睇唔明嘅係,霞姨係貪就手定係咩原因而揀件剛破處嘅靚仔做sp?
嗯 ... 問得出呢個問題 , 證明H兄睇得好認真 , 所以真係非常多謝你既支持 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

其實 , 我覺得如果代入霞姨個背景去睇 , 可能就會明白到多一D ...
如#17既回覆 :
霞姨後生果陣係一個 "FULL TIME GIRL FRIEND" , 係靠男友比錢過活 ,
係後來近40碎果陣 , 開始花殘粉  無男友肯養佢 , 先迫住出來搵工 , 搵到E+呢一份
而故事發生果陣 , 離佢同上任男友扑野己經7-8年 ...

霞姨本身引以自豪  賴以"搵食"既身體 , 係7-8年前己經唔足以令男人每月比錢佢駛 ,
所以佢先要出來做便利店 ... 霞姨對自己既身體 , 其實唔係話太有自信 ;
而霞姨本身亦接受左事實 , 亦唔期待將來有咩大改變

所以霞姨本來對 "性" 呢樣野己經無咩想法 , 最多係用來調笑一下D兼職後生仔 ,
反而係阿信對佢做出既一系列 "非禮" , 先重新燃點起佢對自己身體既自信同慾望 ...

回答返你個問題 : 霞姨係貪就手定係咩原因而揀件剛破處嘅靚仔做sp?
其實就係因為霞姨自己 , 係無唸過搵SP , 佢己經無唸呢樣野好耐 ,
反而係阿信既 "非禮" , 先撩慶翻佢 ... 所以無阿信既話 , 霞姨係連性生活都唔會有

希望我自己唔會話解釋得太多拉 , 因為我唔想比人覺得 , 我篇文要睇註釋先睇得明咁

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-1-2 12:05 PM 發表 查看引用來源
輕熟小肥我最愛
同感 ... 我一直覺得風間悠美的身材 , 才是真正的王道 !!!

:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

不過 , 霞姨既想像原形唔係風間悠美 , 至於係邊個 ...
遲D有機會再貼出來拉 !!!:smile_47:

甘露難有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆