上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 便利店夜更女經理.與.兼職小伙子

收藏  |  訂閱
64  17.8k

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

同感 ... 我一直覺得風間悠美的身材 , 才是真正的王道 !!!

:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

不過 , 霞姨既想像原形唔係風間悠美 , 至於係邊個 ...
遲D有機會再貼出來拉 !!!:smi ...
霞姨身材,我個人覺得有d似吉崗奈子,希望有巴打知我講邊個。
呢個熟女30路同四十路時的分野,同樓主對霞姨設定好吻合

引用:
原帖由 浪花十三 於 2019-1-2 09:54 AM 發表 查看引用來源
女神回魂兄,霞姨好正呀。
米兄,圖亦好正呀。尤其是對木瓜及茸茸的草地。請准我偷圖私藏。
見到浪花兄都入來 , 小弟真係好興奮呀 !!!:smile_40:

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-5 12:34 AM 發表 查看引用來源
霞姨久旱逢甘露,應該會連場大戰
多謝 P兄支持 !!!

係呢 , P兄幾時有新作品上市??? 小弟等住追架 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 gary4999 於 2019-1-2 02:42 PM 發表 查看引用來源
多謝 G兄支持 !!!

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-1-2 10:00 PM 發表 查看引用來源
超正
多謝 A兄支持 !!!

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-9 10:47 AM 發表 查看引用來源

多謝 P兄支持 !!!

係呢 , P兄幾時有新作品上市??? 小弟等住追架 !!!
謝謝關注,其實我已經寫咗幾個故事,不過我嘅風格一向係,如果呢版多人出故事,我就唔出住,等無人出故事時,我先會出故事,搞吓氣氛

邊睇邊J

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-6 11:56 AM 發表 查看引用來源

霞姨40歲未夠???
米兄可能有少少誤會勒 , 等小弟剪兩小段落黎 , 米兄就會明白架拉 :
====================================
後生時又以為,靠那些男人可以過一世,到快40歲人老珠黃拉,男人們都不要自己了,才迫著出來工作,這年紀還沒工作經驗,還可以找到甚麼工?找到這份就己經不錯了..
============================== ...
呢啲係單插圖藝術, 唔係卡通片度cap出嚟, 過如果你鍾意, 再來多一張 「 三娘教子 」 畀你嘆下都仲得呀 。 。 :smile_47::smile_47:
又係嗰句, 呢張圖嘅題材, 本來打算喺浪花嗰邊貼就好合適, 但係佢老哥啲文章咁清雅, 我啲圖又咁粗俗, 怕擾亂咗佢氣氛 。 。 呢度就唔同呢, 哈哈, 我知你唔會介意 :smile_04::smile_04:
( 請注意, 「 三娘教子 」當中嘅「子」, 係指18歲嘅小子, 並非兒子嘅意思, 千祈唔好誤會 :smile_o13

引用:
原帖由 ki_boy 於 2019-1-11 08:03 AM 發表 查看引用來源
邊睇邊J
多謝 K兄支持 !!!

雖然我唔只一次係強調 , 我將會向 "故事性" "貼地向" "情感向" 轉型
不過寫既始終係甜文 ... 對我來說 , "邊睇邊J" 對一篇甜文而言 ,
幾乎就係最好既評價 , 所以 ... 衷心感激 K兄 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 sensory 於 2019-1-7 11:55 PM 發表 查看引用來源
霞姨身材,我個人覺得有d似吉崗奈子,希望有巴打知我講邊個。
呢個熟女30路同四十路時的分野,同樓主對霞姨設定好吻合
多謝 S兄介紹 , 小弟岩岩搜過吉崗奈子D圖 ,
基本都乎合對霞姨既設定

不過 , 如果真係要講小弟既 "創作原形" , 咁其實就係 ...
三浦惠理子 :

其實小弟想像中既霞姨 , 係既有少少熟態 , 說話又少少粗魯
(後來同阿信發生左關係 , 先變溫柔左 ...)
三浦惠理子有D作品都係近似設定 , 吉崗奈子 我唔係好熟 ,
所以都唔係好知佢既作品風格係點

(註 : 應該是 "吉崗奈奈子" , 唔係 "吉崗奈子" 吧)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆