上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 便利店夜更女經理.與.兼職小伙子

收藏  |  訂閱
64  17.8k

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-1-20 11:26 AM 發表 查看引用來源
我不是兄係呀妹
多謝 A姐支持 !!!

講真 , 如果本文連女性觀眾都吸引到 ,
我覺得今次 "由情入手" 真係寫得幾成功 !!!
:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-20 11:07 AM 發表 查看引用來源
嘩! 出過百幾篇文,佩服, 佩服
你咁讚我 , 我會怕醜架 !!!

不過 , 如果只係計2011年到上年 ,
平均年產量剩得5篇 ... 而且全部都係寫短篇 ,
實際輸出量同好多大師都無得比
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-12-26 11:11 AM 發表 查看引用來源
至於改名, 我最鍾意玩呢樣嘢, 我認為"催眠外表強悍的師姐" 更加唔得, :smile_o16:( 如果唔想離題太遠, 唯有改呢一個 )
「我催眠了武打片女明星 」 ( 係唔係比較吸引呢 :smile_47:?

要留意下市場上, 邊一類型字眼好賣先得㗎
因為我係 "果邊" 一周出兩篇 , E+己經就來無貨出 ,
真係就來要出 "催眠武打女星" ... 所以我想再問下改名既問題

其實篇 "催眠武打女星" , 我之前己經係一個台灣網POST過 ,
不過收視就 ...
直到我改名為 "催眠了健身室師姐" , 之後D成績先好返DD ...

米兄覺得我應該用咩名係 "果邊" POST文會好D???

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-22 11:07 AM 發表 查看引用來源

你咁讚我 , 我會怕醜架 !!!

不過 , 如果只係計2011年到上年 ,
平均年產量剩得5篇 ... 而且全部都係寫短篇 ,
實際輸出量同好多大師都無得比
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: ...
唔洗同大師比,最緊要自己寫得開心

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-22 03:47 PM 發表 查看引用來源
唔洗同大師比,最緊要自己寫得開心
講開又講 , 自從睇完 P兄既大波蓮  包租婆系列 ,
我就搜集左一D "地味" 十足既角色 ...
好似哨牙珍  姣婆四  肥婆蘭  大隻妙  墮Lin娜
尤其係大隻妙 , 我開始將佢同XX女神結合拉

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

哨牙珍就唸緊佢 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過以過往經驗 , 小弟賣十個樓花 , 九個都會爛尾
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-24 09:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :s ...
大隻妙真係幾正,比我推車就好啦,至於哨牙珍,如果有大波又夠淫蕩,可以加返分比佢, 至於我個故事,由於最近多咗人出新文,所以我唔想更新住,睇完人哋故事先

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-22 12:29 PM 發表 查看引用來源

因為我係 "果邊" 一周出兩篇 , E+己經就來無貨出 ,
真係就來要出 "催眠武打女星" ... 所以我想再問下改名既問題

其實篇 "催眠武打女星" , 我之前己經係一個台灣網POST過 ,
不過收視就 ...
直到我改名為 "催眠了健身室師姐" , 之後D成績先好返DD ...

米兄覺得我應該用咩名係 "果邊" POST文會好D??? ...
上次咪同你開咗個名囉 。 。「我催眠了武打片女明星 」, 乜呢個名唔收得咩?
睇嚟 「武打」 呢兩個字太過嚇人, 啲人投入唔到呀, 不如打下茅波啦, 就咁「我催眠了女明星 」
等佢哋入到去, 先至知道原來係個武打女星, 嚴格嚟講都係事實啫

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-24 09:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :s ...
嗰啲阿伯退咗休, 日日喺電梯睇佢妙妙上落貨, 睇得幾開心 :smile_47::smile_47:
哨牙珍我都有一件喎, 唔同版本嘅

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-24 10:54 PM 發表 查看引用來源
大隻妙真係幾正,比我推車就好啦,至於哨牙珍,如果有大波又夠淫蕩,可以加返分比佢, 至於我個故事,由於最近多咗人出新文,所以我唔想更新住,睇完人哋故事先 ...
引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-25 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗰啲阿伯退咗休, 日日喺電梯睇佢妙妙上落貨, 睇得幾開心 :smile_47::smile_47:
哨牙珍我都有一件喎, 唔同版本嘅
...
經過兩位既提醒 , 我岩岩又搵到一個真人版  好身材既哨牙珍喎 :

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-27 10:17 AM 發表 查看引用來源

經過兩位既提醒 , 我岩岩又搵到一個真人版  好身材既哨牙珍喎 :
...
呢個阿珍,好似係港姐冠軍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆