上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (搬版重ok)同工人姐姐發生關係,之後....

收藏  |  訂閱
73  53.0k

真人真事 D故事真係好看D 👍👍👍

支持..支持..快寫埋佢....我系個邊一路追post

唔好意思,原來我漏咗個開頭。現在補充返。
本身係戀情分析出po 點知甜得滯局住過咗黎。
等我交代完請尸兄尸打幫手分析一下工人姐姐的行為。感謝🙏🏻

背景

大家都知道賓妹身材比一眾港女出眾好多有波有蘿。家中父母早兩年請咗個工人姐姐,佢今年32歲,大約161高。佢身材堅係正,個屎忽渾圓得黎好挺身,成日穿著闊身衫褲都隱約見到條under邊凸咗出黎,而且條under都包唔晒佢patpat,大約包到三分一,因為我係一個臀控這個size 我最愛,有時齋睇都會硬,雖然話佢肉臀咁雄偉,佢身材又唔算肥,只有少少肉地。個樣八成似Maggie Q只係塊面稍肥少少,不過咁仲好睇。

有時忍唔偷望佢,有更借啲易去厨房拎嘢飲扮晒嘢咁hi到佢,有時仲特登hi下佢patpat ,好軟棉棉在唔係the嗰種腍。我做到咁佢都當冇嘢只係回頭對我笑笑口,有時真係想㩒低佢就地正法,不過父母在家邊敢呀!

終於有次家人返大陸玩,而我要返工做留守兒童在香港。我和平時一樣收工回家,佢係厨房煮飯,心諗飛雲機會黎啦!不過都係齋諗啫。  
食完飯去沖涼,我沖涼好怕悶,我會拎電話入去邊聽邊沖。我嗰時洗緊頭,忽然聽到廁所門好似開咗,甲於音樂夾雜水聲我聽唔真,冇理繼續洗。

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-7 11:49 AM 發表 查看引用來源
真人真事 D故事真係好看D 👍👍👍
謝謝支持,因返工時間關係會慢慢少少,sorry,我會盡更新。

引用:
原帖由 一個空虛的女人 於 2019-1-7 12:40 AM 發表 查看引用來源
樓主訓覺啦??
係呀

引用:
原帖由 2016hk 於 2019-1-7 09:41 AM 發表 查看引用來源
相信佢已離開
現在唔係我話事

相信你讀緊中學。

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-7 03:30 PM 發表 查看引用來源

現在唔係我話事
唔係嘛?上左身?

Mia: Do you like blow job?
雖然我未試過,但呢一刻的我腦內血液已經充晒去條J到,現在個腦function唔到了。
我只好話yes。唔通say no咩?
佢望住我微微一笑,就一手握住條J同時伸咗條脷仔出黎,舔了舔我的龜頭,仲用脷尖不停咁打圈咁舔我龜頭,太舒服啦好似給比卡超的十萬伏炸中的感覺,如果話男人射精係高潮,我現在就算係未射都有的高潮的感覺。然後佢用佢雙唇含住丁頭慢慢向下壓直至去到佢喉嚨先停,比人含的感覺原來係咁,個口好濕好濕比個閪還要濕,而且佢條脷不停咁陏,同屌閪完全兩回事,應該話各有千秋。

引用:
原帖由 patricklau13 於 2019-1-7 03:30 PM 發表 查看引用來源

現在唔係我話事
咁樓主似乎係暗示緊你中左伏,被條賓威脅番轉頭,不外乎都係屈錢或者要樓主做她性奴,供佢洩慾。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆