大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
15  226.8k

引用:
原帖由 籠中粗俗的OL 於 2019-1-10 07:45 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
在家慢慢屌😍

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-6-4 07:05 發表 查看引用來源
玩開咁過癮又點會停呢,秋仔又再問:Amy姐,咁幾時輪到妳出仿真版咁呀?Amy笑笑口話:乜我有資格咩?我又唔出名,出咗都冇人買啦!秋仔答話:有!點會冇呀,我同小林一定晚晚支持妳,買多幾個擺喺屋企以作不時之需,到時扑多嘢嗰啲就擺埋一 ...
加油😄

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-6-11 06:11 發表 查看引用來源
Amy提出條數為我帶來驚嚇,我話:三皮嘢!妳唔好去搶,想食埋我隻車呀。Amy提醒我話:兄弟!唔好唔記得你仲揹緊兩單嘢,一單係偷我底褲,另一單係強迫我玩隔代顏射,單單都咁爆,點只值三皮呀,分拆嚟計每單只係皮五嘢,抵到爛啦!我深深不忿 ...
正呀🙂

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-6-26 02:07 發表 查看引用來源
講講下Amy又話:唔講喇,揞住個鼻好辛苦呀,唞唔到氣呀!我走喇。我懇求道:講埋先啦,我想聽呀!唔該妳吖,都就say goodbye嘞。Amy話:算啦講快啲啦,咁喺一個星期六下午放工,佢約咗我去街,仲同我講話book咗灣仔君記酒店海景房,話夜晚同 ...
正呀😄

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-1-10 10:39 發表 查看引用來源
人妻的老公床上
正呀😀

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-7-25 09:46 發表 查看引用來源
姐仔對於我呢種死纏爛打方式開始有啲戒心,始終係陌生人加上我好似一條友自己嚟旅行,仲係喺台中煙花地,佢開始有啲推庒話:先生您還是請回吧,我們飯店規定員工不能跟客人一起在房間,更何況您已經退房,給管房看見會有處分的,您 ...
正呀😀

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-8-8 02:39 發表 查看引用來源
見姐仔有少少放軟聲氣,梗係打鉄趁熱啦仲駛講,我話:陪妳聊天蠻開心的,妳不覺得嗎?陪我一起吃個飯對妳來講也沒甚麼損失可言,就這樣吧,妳幾點下班?姐仔對我嘅半推半請似乎無法拒絕,佢話:我下午兩點下班,可是我五點還有課要上,恐怕 ...
正呀😀

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-9-22 10:37 發表 查看引用來源
管房極力推介話:這藥的成份就厲害了,它是用野鹿的鹿茸,鹿尾巴和鹿血熬製而成,我們中部漫山遍野有很多野鹿出沒,山地人將狩獵回來的野鹿製成各種產品,這藥是其中一種,可是數量很少,我們老闆跟他們熟才能取得代理,可算是獨家。 ...
加油😀

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2021-12-6 01:17 發表 查看引用來源
大戰過後攰到死,我壓住小雅不停唞氣,小雅錫咗我一啖話:小林哥你怎麼了?心跳得厲害,不會有什麼問題吧。我唞住氣話:放心吧!我沒有心臟病,我好得很,只不過一路使勁衝又併命射,已經沒力氣了,要休息一下。小雅話:我擔心你會出現馬上風 ...
正呀😃

引用:
原帖由 籠中粗俗的OL 於 2019-1-10 07:45 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
正呀😃

前往最後回覆