大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
37  227.0k

回覆 475# hqkwtang 的帖子

加啲插圖 (插緊嘢圗像)效果應該會好一啲...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-5-8 17:47 發表 查看引用來源

都唔明點解,拆咗呢個討論區出嚟。
但係新人又唔可以入會, 舊人之前冇update又唔可以轉過嚟,搞到一潭死水。
C HING 都識講一潭死水, SET 得呢隻玩法即係管制哂一班人入死角, 自然流失下死快啲囉.

酒店有大露台大浴缸當然係正, 除此之外, 租過間屋仔 (泰國), 有戶外淋浴, 孖隔離隔塊板咁薄, 撞正隔離都係淋住造緊, 環迴立體聲, 都幾過癮..

戶外搞係刺激啲...

戶外淋浴淋住隊.....一流...

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-18 23:13 發表 查看引用來源
哈哈又係呢張
呢處長期都唱住 a hard day's night, 放乜野圖都唔多覺啦.....
呢幅朋友珍藏用開順便用多次, 存貨唔多, 睇開 d 啦梅姐....

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-6-19 09:00 發表 查看引用來源
Ok ok
哈哈艾哥,你又唔post 你的片
查實有放過, 混咗其他下一齊出, 實在太渺小, 小到梅姐冇放在眼內...
剛放咗又睇吓點 :

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70046058&extra=page%3D1&page=5

都係冇嘢睇到嘅呢.....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-22 10:59 發表 查看引用來源

喺日本室外溫泉浸浴真係一流,如果能夠同女友/老婆一邊 浸溫泉浴一邊做愛,溫泉水嘅熱氣由水面上升,好似喺人間仙境中做愛,呢種興奮度真係筆墨難以形容。
(只係幻想中,未有真實試過)

其中有兩次浸溫泉經驗, 可惜有第三者在 ...
C 亨你咁筍, 老虎唔會詐型嘅咩 ?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-23 09:57 發表 查看引用來源

咁又冇喎,可能佢哋係兩姊妹關係,我諗係大家出來旅遊玩得高興唔應該介懷呢啲小節 ,況且大家都係齋睇冇其他行動,其實最主要係佢家姐可唔可以過到佢自己嘅心理關口。
以我理解女性喺佢哋角度上,你可以睇女仔但係唔可以同佢 ...
女人嘅嘢好難講, 我隻老虎唔會俾佢家姐睇, 可能係脫咗毛毛又有個肥腩驚肉酸, 但係同旅遊台灣時識嗰兩公婆佢又冇呢啲問題, 一齊 BOOK 住一間 RESORT 佢又夠膽脫清光裸泳同其他等等, 我易扯旗向住第二個女人硬咗佢又唔介意, 可能知道眼看手勿動, 總之女人思維難理解. 不過晌戶外砌又係幾正呢, 個台灣朋友試過簡直上哂癮...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-6-27 11:26 發表 查看引用來源

一晚三次後生仔都可以應付得到,如果年紀稍長就真係好吃力,女性一晚三次應該係濕濕碎。
未必嘅呢, 體能走緊下坡就難開多劑, 冇分男女.

唔啱晌露台玩吖笨....

前往最後回覆