大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
37  227.0k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-28 13:17 發表 查看引用來源
師兄, 明天同囡囡訂了Regal Kowloon. 3-9pm at $360. 肯定屌爆佢!
WOOW ~! 學凌凌漆話齋  大力啲...

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-8-28 22:45 發表 查看引用來源
嘩!條女好正,身型一流
唔係太清楚, 片段來自網絡, 唔關我事, 老虎都冇咁好濕柴  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-8-29 11:35 發表 查看引用來源
室外做愛真係好刺激。
係呀 ! 朋友試過上咗癮, 日頭藍天白雲, 夜晚星空包圍..

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-31 13:01 發表 查看引用來源
上周六系Regal Kowloon高層, 望落去系尖東大噴水池. 條女雙掌按實玻璃窗, 背向我彎腰抬高屁股. 我捉實佢條腰玩狗仔, 望住個噴水池, 差啲屌爆佢個X閪.
C 亨真係(近)  
正所謂三六九冇得抖, 繼續大力啲.....

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-8-31 08:38 發表 查看引用來源

試過响遊艇甲板做.
C 亨有冇暈浪 ?
定係唱住心虛 (SAM HUI) 首名曲 - 雙星情歌.....又搖又 UN 輕飄飄, 成條入哂眼淚水都標, 節瓜咁大條...不得了, 夜半小閪先至夠情調.

回覆 597# hkg369 的帖子

呢首流傳咗好很耐, C 亨未聽過 ?

回覆 599# hkg369 的帖子

咁呀....要唱禪院鐘聲先得....嚟段副歌....

又奀又搖撬兩撬
與妹訓在床上搖
床單呢...濕盡了
條柴未軟
最好擰轉個屎忽屌
一尻屌到你眼水標
再插一鳩你眼淚掉
......

打完氣醒神 ....

要睇片先得... 去片  
https://www.youtube.com/watch?v=8rZClrEMQq8

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-9-3 15:53 發表 查看引用來源

大哥,聽到一半都已經頂唔順, 咪埋眼 一路聽一路幻想,以為自己真係做緊。
https://www.youtube.com/watch?v=GOUxWTi9aUs&list=RDGOUxWTi9aUs&start_radio=1&t=55

成條 LINK 俾有興趣大哥大姐聽, 入面係粗口歌王精選, 大把選擇, 有啲幾好笑.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-21 12:42 發表 查看引用來源
周未Staycation, Island Shangri-La. King size double bed. 乜都吾使講, 超, 超, 超....正!!
c 兄影啲相嚟俾我哋恨吓, 我指係大床浴室大玻璃窗之類設備 (其他相我冇意見 ).

前往最後回覆