大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
37  227.0k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-22 13:38 發表 查看引用來源
艾兄, 吾好意思, 今次無影. 不過我11月尾又訂了呢間酒店, 到時一定照你意思做. ** 立此為證!
唔使要立證咁認真嘅, 想睇吓環境有幾正而已, 冇旅行咁耐酒店房浴室窗外風景都印象模糊, 係記得好好彈嘅大床, 借回彈嗰吓力可以隊得應一應.....

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-23 12:50 發表 查看引用來源
艾兄, 有時間帶囡囡去staycation啦, 有d酒店收三百零蚊(6 hrs). 吾知幾時先可以去台灣, 日本, 泰國.....(免14日).
可能心理作用, 點都要過咗海關先算數, 周圍熟口熟面冇乜 mood, 但唔一定要搭飛機, 返大陸都得, 澳門除外, 貴得嚟唔抵, 以前老闆叫過去水舞間連一晚特價二千左右我都冇跟佢去...

引用:
原帖由 minglovepp 於 2020-10-25 16:54 發表 查看引用來源
我覺得時鐘酒店最high, 有時又可以聽到隔離房叫床聲,有D幻想,有時條女仲會鬥大聲
識得嘅又認到把聲又另一種 high...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-27 13:30 發表 查看引用來源
艾兄, 試過同friend, 帶兩條女去百佳, 隔離房. 兩條女真系鬥大聲叫床.
呢啲情況真係過癮兼好笑, 孖朋友 resort 晌池邊只係隔住矮牆講嘢乜都聽到.....「口爆爽唔爽舒唔舒服..」, 孖親人酒店隔離房牆壁薄一薄, 第二朝佢家姐話:「你哋噚晚好大聲吓喎。」我話佢成日旅行都發開口夢,佢又信  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-28 13:14 發表 查看引用來源

情侶/夫妻 去旅行住酒店,爆房一定係指定動作。 好奇怪 唔知係咪環境唔同 ,喺酒店做愛女性特別放。

艾兄, 好多時都同人哋家姐去旅行,點解冇提及到人哋家姐個老公嘅?佢係咪未結婚呀? ...
小弟有倆位老襟, 大嗰位比較仆街, 所以呢位大姨多數單頭出動, 剛好可以貼身照顧外母, 佢自己有時都孖佢啲師奶朋友去日本旅行, 只係冇同家人去咁好玩, 另外一位之前有提過一齊去浸裸湯, 架構大致係咁.

去旅遊床又好彈, 浴室至少有個大淋浴間, 通常入咗房後冇乜機會著褲 , 嗰日行程好攰瞓到死狗就可以唞吓..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-28 15:59 發表 查看引用來源

哦,我記得喇即係浸溫泉嗰次,宅男舅仔同老襟一齊望住你條肉棒吖馬。
哈 ! 互望啦, 之前去游水都𥄫過吓, 去溫泉𥄫得更徹底.   宅男係大舅, 老虎係排最尾, 個個都大過佢.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-4 12:28 發表 查看引用來源
吾知幾時可以去日本浸溫泉, 浸完扑野寧舍爽.
晌溫泉池口爆一轉先, 畫面確實唔錯.  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 13:20 發表 查看引用來源

艾兄你又喺度引人喇
有排未成行幻想住過往啲畫面先.

引用:
原帖由 344178344178 於 2020-11-5 03:03 發表 查看引用來源
效外車振到都好HIGH
窮 L 點會有車玩車震, 手拉車就有倆架

除咗溫泉, 有戶外淋浴嘅 resort/villa 都係正到冇朋友, 真係褲都唔得閒著..

前往最後回覆