大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
23  227.0k

回覆 582# hkg369 的帖子

6 粒鐘都係 $360  ?  超抵

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-2 15:16 發表 查看引用來源
咁呀....要唱禪院鐘聲先得....嚟段副歌....

又奀又搖撬兩撬
與妹訓在床上搖
床單呢...濕盡了
條柴未軟
最好擰轉個屎忽屌
一尻屌到你眼水標
再插一鳩你眼淚掉
......

打完氣醒神 .... ...
👏👏👏    掌聲鼓勵

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 07:43 發表 查看引用來源
要睇片先得... 去片  
https://www.youtube.com/watch?v=8rZClrEMQq8
大哥,聽到一半都已經頂唔順, 咪埋眼 一路聽一路幻想,以為自己真係做緊。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-27 14:47 發表 查看引用來源

呢啲情況真係過癮兼好笑, 孖朋友 resort 晌池邊只係隔住矮牆講嘢乜都聽到.....「口爆爽唔爽舒唔舒服..」, 孖親人酒店隔離房牆壁薄一薄, 第二朝佢家姐話:「你哋噚晚好大聲吓喎。」我話佢成日旅行都發開 ...
情侶/夫妻 去旅行住酒店,爆房一定係指定動作。 好奇怪 唔知係咪環境唔同 ,喺酒店做愛女性特別放。

艾兄, 好多時都同人哋家姐去旅行,點解冇提及到人哋家姐個老公嘅?佢係咪未結婚呀?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-28 14:14 發表 查看引用來源

小弟有倆位老襟, 大嗰位比較仆街, 所以呢位大姨多數單頭出動, 剛好可以貼身照顧外母, 佢自己有時都孖佢啲師奶朋友去日本旅行, 只係冇同家人去咁好玩, 另外一位之前有提過一齊去浸裸湯, 架構大致係咁.

去旅遊床又 ...
哦,我記得喇即係浸溫泉嗰次,宅男舅仔同老襟一齊望住你條肉棒吖馬。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-4 13:04 發表 查看引用來源

晌溫泉池口爆一轉先, 畫面確實唔錯.  
艾兄你又喺度引人喇

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-6 13:23 發表 查看引用來源
好難接受, 屌閪前後, 無得沖涼. 特別系夏天.
最佳享受都係住溫泉旅館,盡情享受溫泉浴, 一邊浸溫泉一邊扑嘢扑完嘢又可以一齊沖涼。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-20 12:24 發表 查看引用來源
明天訂了Novotel Nathan. 繼續Staycation, 好鍾意系酒店king size bed扑野.
Enjoy your 扑野日

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-23 13:35 發表 查看引用來源
前日中午1:30去酒店C/I, 排隊全部系年青男女, 有幾pairs目測約20歲. 佢地就好啦, 咁後生已經咁識享受, 帶女去四星酒店屌閪.
想食好嘢梗係要落啲本錢先得㗎。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-30 12:06 發表 查看引用來源
前日staycation, 本來又去Novotel Nathan. 但知道佢地收14日隔離人士, 即刻取消. 轉去旁邊間Nathan Hotel. 原來間房好大, $400合理.
400蚊抵過去時鐘酒店

前往最後回覆