上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
58  226.6k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-9-3 18:09 發表 查看引用來源

https://www.youtube.com/watch?v=GOUxWTi9aUs&list=RDGOUxWTi9aUs&start_radio=1&t=55

成條 LINK 俾有興趣大哥大姐聽, 入面係粗口歌王精選, 大把選擇, 有啲幾好笑.
屌閪時, 如果囡囡大講粗口, "你好L勁呀, 你屌爆我個臭閪啦, 你條鳩好L大碌呀, .....", 我會特別射得多d.

周未Staycation, Island Shangri-La. King size double bed. 乜都吾使講, 超, 超, 超....正!!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-21 13:25 發表 查看引用來源

c 兄影啲相嚟俾我哋恨吓, 我指係大床浴室大玻璃窗之類設備 (其他相我冇意見 ).
艾兄, 吾好意思, 今次無影. 不過我11月尾又訂了呢間酒店, 到時一定照你意思做. ** 立此為證!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-23 07:44 發表 查看引用來源

唔使要立證咁認真嘅, 想睇吓環境有幾正而已, 冇旅行咁耐酒店房浴室窗外風景都印象模糊, 係記得好好彈嘅大床, 借回彈嗰吓力可以隊得應一應..... ...
艾兄, 有時間帶囡囡去staycation啦, 有d酒店收三百零蚊(6 hrs). 吾知幾時先可以去台灣, 日本, 泰國.....(免14日).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-26 09:42 發表 查看引用來源

識得嘅又認到把聲又另一種 high...
艾兄, 試過同friend, 帶兩條女去百佳, 隔離房. 兩條女真系鬥大聲叫床.

吾知幾時可以去日本浸溫泉, 浸完扑野寧舍爽.

引用:
原帖由 344178344178 於 2020-11-5 03:03 發表 查看引用來源
效外車振到都好HIGH
好難接受, 屌閪前後, 無得沖涼. 特別系夏天.

引用:
原帖由 亞波羅 於 2020-11-9 13:46 發表 查看引用來源
支持先, 跟住點? 4P ??
好快又有新稿, 吾使急.

明天訂了Novotel Nathan. 繼續Staycation, 好鍾意系酒店king size bed扑野.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-20 15:34 發表 查看引用來源

Enjoy your 扑野日
平衡兄, 多謝! 屌完閪, 會去對面食"Ah龍咖哩, 再過隔離"永安"行下, 有big sales. 最後去"佳佳"食糖水.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆