上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
58  226.6k

前日中午1:30去酒店C/I, 排隊全部系年青男女, 有幾pairs目測約20歲. 佢地就好啦, 咁後生已經咁識享受, 帶女去四星酒店屌閪.

前日staycation, 本來又去Novotel Nathan. 但知道佢地收14日隔離人士, 即刻取消. 轉去旁邊間Nathan Hotel. 原來間房好大, $400合理.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-30 19:25 發表 查看引用來源
定期使幾舊嚟啪啪, 幾位師兄係幾米 fan 屎 (幾有米 ).
2020年. 消費真系少好多, 無得坐飛機旅行, 一年已經慳番HK$4萬(二人), 就算個個星期去staycation都使吾晒啦.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-1 13:08 發表 查看引用來源

去勻港九新界唔同嘅酒店, 好似還遊世界住唔同地方酒店一樣。
平衡兄, 如果每次住吾同酒店, 屌吾同嘅閪, 重正呀!! 發下夢就得!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-2 14:45 發表 查看引用來源

咁就要即刻午睡,發過好靚嘅倚夢先得
吾可以呀! 隨時夢遺, 射到成條褲都系精.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-3 13:55 發表 查看引用來源

師兄唔只荷包, 連一齊出生入屎嘅好兄弟都咁多貨, 多到滿瀉...
艾兄好識講笑. 明天週末, 打算去邊度啪啪啪呀?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-5 07:51 發表 查看引用來源

窮 L 有邊度可以去, 學唐寅話齋, 山下一群鵝, ..........肚餓喫鵝醫肚餓, 食飽返歸鋤老婆....
好文采! 屌閪不分富或貧. 最重要囡囡閪窿窄!

太多字, 睇到一半已追吾到落去.

大家保重身體. 吾屌吾知身體好!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-12-16 08:27 發表 查看引用來源

自己已經係老嘢, 對上仲有長輩要照顧, 各位都要保重, 留得青山在, 那怕冇柴偷.
同意! 留得賓州在, 那怕無閪屌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆